Muntatge de Peter Vives i un clip d'ell a La Riera TV3
TELEVISIÓ

Peter Vives, l'actor de TV3 que ha fet el salt a TVE amb ‘Operación Barrio Inglés’

Peter Vives va interpretar el Nil a ‘La Riera’ de TV3 i ara té un paper a ‘Operación Barrio Inglés’, una sèrie de TVE

L'actor Peter Vives, conegut a TV3 per interpretar el Nil a la telenovel·la La Riera, ha fet el salt a RTVE. Operación Barrio Inglés és la nova sèrie de RTVE que protagonitza Peter Vives amb Aria Bedmar i Rubén Cortada.

Aquest passat dimecres, 10 d'abril, TVE estrenava el primer episodi d'Operación Barrio Inglés. La sèrie està ambientada a la Huelva del 1940 sota l'ombra de la Segona Guerra Mundial. L'actor català Peter Vives interpreta el Peter, un jove anglès que busca pau a Huelva, encara que no la trobarà.

Clip d'operació Barri Anglès de TVE

Peter Vives, de La Riera de TV3 a TVE

Peter Vives té una carrera plena d'èxits. Tot i això, molts recorden ara els inicis de l'actor a la televisió catalana. Del 2010 i fins al 2017, el Peter Vives participava en la sèrie La Riera, interpretant el Nil.

Tot i això, no és l'únic paper que ha tingut l'actor. Abans de sortir a TV3, l'any 2006, Peter Vives va participar en una producció de Disney Channel: The Cheetah Girls 2, una pel·lícula rodada a Barcelona. En aquest film, Peter Vives interpretava l'Ángel, un jove guitarrista que acompanyava les joves americanes per la ciutat comtal.

L'any 2021, en una entrevista per a Notícies de Gipuzkoa, Peter Vives explicava el que havia significat per a ell el seu paper a La Riera. “Vaig agafar moltíssima experiència, el ritme de rodatge va ser impressionant”, explicava.

Peter Vives interpretant Nil a La Riera

En aquesta entrevista, Peter Vives explicava que durant l'època en què va estar a La Riera, li va arribar una oferta d'Antena 3 per treballar a El tiempo entre costuras. “Ho vaig deixar durant un any i mig per fer El tiempo entre costuras i després vaig tornar una altra vegada. Vaig poder fer altres coses, però sí que és cert que és molt de temps per estar en un projecte”.

Després de tornar a La Riera, Peter Vives va combinar el seu treball a TV3 amb una altra coneguda sèrie d'Antena 3: Velvet. Després d'això, l'actor català ha participat en una infinitat de sèries de televisió com Águila Roja (TVE), Nit i Dia (TV3) o Madres: Amor y vida (Telecinco).

Durant aquest 2024, Peter Vives està vivint un moment professional molt dolç. I és que fa només uns mesos, TVE estrenava la sèrie Zorro, en què Vives interpreta Janus Carter.

I en les últimes hores, TVE ha estrenat Operación Barrio Inglés, una sèrie en què Peter Vives té un paper protagonista. No hi ha dubte de què serà un bon any per a l'actor.

➡️ Televisió

Més notícies: