Muntatge de fotos dels personatges principals de la sèrie '4 estrelles' i, al costat, una silueta d'un home amb interrogants i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

Un personatge de '4 estrellas' descobreix la veritat i el guió fa un gir inesperat

'4 estrellas' ha obert una trama que està donant molt de joc i que ben aviat generarà un vertader enrenou

4 estrellas compta amb diverses trames d'interès, però ara ha decidit donar forma a una altra de la qual tothom ja en parla. En concret, ha creat un triangle amorós que ha provocat que un dels seus membres hagi entrat en còlera. Ens estem referint a Miguel, que vol descobrir l'home que està ocupant el cor de la seva encara dona, Rosa.

4 estrellas ha fet que ell rebi una informació sobre la identitat de l'home i ha acabat descobrint què hi havia de debò. I, quan pensàvem que ja no podia passar res més, s'ha produït un altre fet que ha suposat un gir inesperat. Sí, que obre una altra via per al caos i el conflicte.

4 estrellas fa que Miguel descobreixi què hi ha de cert en la informació

4 estrellas ha posat al disparador aquests dies Lucas, per haver robat el rellotge de Marifrán. I també ha col·locat al focus Arturo, que ha decidit iniciar una relació amb Rosa, l'ex del seu amic. Així, ocultant-los a tots dos l'afer, està gaudint al màxim de la intimitat amb ella.

La sèrie de La 1 ha evidenciat que tot Vera sap de l'enrenou sexual que aquella va muntar a l'hotel amb un home, cosa que ha arribat a orelles de Miguel. Aquest està destrossat perquè vol tornar amb la seva encara esposa i també està enfadat, ja que desitja saber tant sí com amb qui està ella.

Captura de '4 estrellas' amb Arturo amb una caixa de croissant i Rosa amb un abrigorjo
'4 estrellas' ha donat forma a una relació sentimental complicada que està donant autèntics moments a la ficció | RTVE

Ningú coneix que és l'alcalde qui ha conquistat la dona, ja que han aconseguit ser força discrets. Encara que, això sí, han estat a punt de ser enxampats pel marit d'ella, ja que tenien intenció de tornar a intimar al pis que els dos homes comparteixen. Situació que ha portat Arturo a explicar una mentida al seu company de casa: li ha dit que l'enamorat de la Rosa és el fill del forner.

Després de conèixer aquesta informació, Romaña s'ha personat a la fleca, disposat a encarar-se amb el suposat amant. I, com calia esperar, ha perdut els nervis i ha estat a punt d'agredir-lo, però ha estat frenat a temps per l'alcalde i pel seu germà Javier.

Plànol curt de Miguel Romaña, personatge de la sèrie '4 Estrelles' enfadat en un capítol de la sèrie
'4 estrellas' ha portat Miguel a perdre els estreps davant el suposat amant | RTVE

Després d'aquest moment tan tens en 4 estrellas, Miguel ha acabat descobrint la veritat: que el noi no coneixia ni tenia res a veure amb la seva ex. Una troballa que ha portat Arturo a tornar a mentir, ja que li ha dit que plantarà cara a qui li va filtrar aquesta dada.

4 estrellas ha fet un gir inesperat

4 estrellas ha fet així que qui regenta ara el Chelsea s'hagi convertit en protagonista indiscutible de la sèrie. És clar, perquè la seva trama suscita molt d'interès: sí, el fet que pugui descobrir que és el seu amic qui està intimant amb Rosa.

Una trama que ha fet un gir inesperat, bé, en realitat, dos. El primer ha estat que ella ha rebutjat tornar a quedar amb Arturo, després que aquest la plantés, tot i que ell tirarà endavant per recuperar-la. El segon ha estat que un altre personatge ha descobert la identitat de tots i cadascun dels integrants del triangle amorós.

Fotograma d'Arturo al carbassó amb un esmòquing
'4 estrellas' està portant Arturo a una situació molt complicada | RTVE

Exactament, ha estat Angelita la que ha vist l'alcalde i Rosa parlant del seu afer. Això l'ha portat després a retreure a aquell el seu comportament, estar enganyant el seu amic. La conversa ha acabat amb ella prometent-li que no explicaria res a Miguel, que seria Arturo qui ho faria.

No obstant això, la cambrera sabem que no es quedarà callada. Li ho confessarà tot a Javier, cosa que derivarà en nombrosos embolics a partir del pròxim capítol. I també comportarà que cada cop estigui més a prop la possibilitat que tota la veritat surti a la llum de manera definitiva.