Muntatge amb un primer pla de Pedro Piqueras amb rostre neutre, el logotip de Telecinco amb una creu vermella a sobre

Pedro Piqueras deixa Telecinco: expliquen què ha passat realment

Mediaset anuncia el final de Pedro Piqueras a Telecinco

Mediaset ha mogut fitxa per renovar la imatge dels seus informatius. Telecinco ha tancat el fitxatge de Carlos Franganillo de TVE per presentar Informativos Telecinco. D'aquesta manera, Pedro Piqueras deixarà Telecinco després d'una extensa carrera dins de la cadena.

El grup audiovisual ha estat l'encarregat de revelar el motiu pel qual Pedro Piqueras abandona Telecinco. Segons diu el comunicat difós als mitjans, es tracta d'"una decisió pròpia, comunicada i consensuada fa mesos per la companyia".

Telecinco continua implementant canvis a la seva graella televisiva. Després de les novetats de formats, canvis de presentadors i cancel·lacions d'alguns programes, ara és el torn dels informatius.

Carlos Franganillo substituirà Pedro Piqueras a Informativos Telecinco

La sortida de Pedro Piqueras de Telecinco ha estat anunciada des de fa mesos, però fins que Mediaset no ho tingués tot ben lligat, no farien el gran pas.

La cadena havia de renovar respecte a la seva imatge per als informatius i, finalment, han fet el gran pas. El fitxatge de Carlos Franganillo suposarà un canvi d'aires per a Informativos Telecinco. El periodista ha aconseguit captivar l'espectador durant aquests últims anys amb la seva feina als Telediarios de TVE.

Muntatge de Pedro Piqueras als informatius de Telecinco i Carlos Franganillo als de RTVE
Carlos Franganillo substituirà Pedro Piqueras | e-noticies.cat, Mediaset, RTVE

Pedro Piqueras ha estat al comandament d'Informativos Telecinco des de 2006. El veterà presentador i periodista es retirarà de la pantalla petita a finals d'aquest any.

“Piqueras, un dels periodistes més reconeguts i estimats del nostre país. El periodista posarà fi a la seva brillant carrera professional després de passar els últims 17 anys a Mediaset España”, asseguren al comunicat.

A més, des de Mediaset remarquen la "exitosa trajectòria al capdavant del seu informatiu, un record inoblidable i una empremta indeleble".

Ara, amb el fitxatge de Carlos Franganillo, Piqueras posarà fi a la seva carrera dins dels Informativos després de gairebé dues dècades lligat a la cadena.

Amb l'arribada de Francisco Moreno com a nou director d'Informativos, era qüestió de temps que els canvis arribessin al format.

El buit que deixava Piqueras havia de ser cobert per un periodista de prestigi i rigor que l'avalés una gran trajectòria dins del món de la comunicació. Per això el fitxatge de Franganillo ha estat, sens dubte, tot un encert i que permetrà a Telecinco tornar a ser un referent dins dels informatius.