Muntatge amb el personatge d'Ender a 'Pecado Original' maquillada, el logotip de la sèrie i una alarma vermella
TELEVISIÓ

'Pecado Original' juga amb la desaparició d'un personatge clau i salten les alarmes

'Pecado Original' mostra el nou pla que té entre mans un dels protagonistes després de fracassar en el seu intent

Pecado Original, la sèrie turca que Antena 3 emet diàriament, va començar la setmana amb novetats i trames que mantenen l'espectador a prop de la pantalla. La ficció és una de les produccions amb millor acollida dels darrers anys, de fet, s'ha venut a més de 70 països. Ja són més de 200 milions els espectadors de tot el món que l'han vista.

La producció turca explica la història de Yildiz i Zeynep, dues germanes amb diferents objectius en l'amor. La primera vol convertir-se en milionària, mentre que la segona vol trobar l'home de la seva vida. Pecado Original dona pas a una setmana crucial carregada de novetats i trames explosives.

Pecado Original mostra els plans de Şahika després de no aconseguir el seu objectiu

Şahika, farta que Ender s'interposés a la seva vida, va decidir posar-li una trampa per provocar la seva mort. La va convèncer perquè pugés al cotxe per tal de portar-la a un lloc per lliurar uns papers. El vehicle es va estavellar minuts després que la germana de Kaya se'n baixés i donava per fet que Ender havia mort a l'accident, però no va ser així.

Al capítol d'ahir de Pecado Original vam veure com Ender lligava caps amb Halit per intentar destruir Şahika. Conscient que ell ha aconseguit recuperar el seu poder i creu que, quan doni el cop final a la germana de Kaya, ella voldrà estar al seu costat. Després de sobreviure a l'intent d'assassinat en què ha estat implicada, lluita per aconseguir accions del Holding.

Muntatge d'Ender i Sahia de la sèrie
Şahika ha vist com el seu pla de treure del mig Ender no ha sortit com ella volia | e-noticies.cat, Antena 3

Al llarg del capítol d'avui dimarts de Pecado Original veurem que Ender és capaç de fer xantatge a la seva cunyada. Després que aquesta intentés assassinar-la, perquè no digui res a Kaya, li ofereix un percentatge suculent d'accions de l'empresa Argun. Una circumstància que suposa que Şahika estigui comprant el seu silenci sobre l'intent d'assassinat.

Aquest acord gens convencional, que és dut a terme per un advocat extern de Şahika, demostra l'obsessió d'Ender en la seva recerca de poder. Ella ha lluitat incansablement per mantenir-se dempeus en el competitiu món dels negocis. La seva ambició i dedicació l'han portat a prendre decisions dràstiques per assegurar-se un lloc a Argun Holding.

Ender ha negociat i demana el 10 % d'accions del total de l'empresa. Finalment ho aconsegueix. Serà el moment en què totes dues tinguin una conversa en què Şahika donarà forma a l'acord i el signaran davant d'un notari.

L'ambició d'Ender queda reflectida per un fet impensable fins ara

Tanmateix, Ender no es conforma amb aquest pla per enfonsar Şahika. També busca fer-li mal sentimentalment. Intentarà unir Yildiz amb Kerim durant un sopar a casa amb l'objectiu de molestar Şahika. Precisament aquesta també està interessada en Kerim.

Erim a 'Pecat Original'
Erim ha aconseguit una guitarra com la que tenia abans per assajar | Atresmedia

Mentrestant, Halit, que recentment s'ha mudat a casa de Yildiz, està pendent dels seus fills, a qui dona suport en tot. D'una altra banda, Erim explica, sense poder amagar la seva emoció, que li han concedit una beca de l'escola de música. A més, també ha aconseguit una guitarra com la que tenia abans per assajar, ignorant que tot plegat és obra del seu pare.

Caldrà esperar el capítol d'avui de Pecado Original per saber si la germana de Kaya descobreix què trama Ender.