Muntatge de Pablo Motos i Tamara Falcó amb Pedro Sanchez i Carles Puigdemont

Pablo Motos i Tamara Falcó esclaten contra l'acord de PSOE i Junts a 'El Hormiguero'

El presentador i la filla d'Isabel Preysler estan en desacord amb el pacte d'investidura de PSOE i Junts

Després de l'acord que han signat el PSOE i Junts aquest dijous, i que garanteix la investidura de Pedro Sánchez, són molts els que han decidit mostrar la seva disconformitat.

L'últim a pronunciar-s'hi ha estat Pablo Motos. “No havia sentit mai vergonya de ser espanyol. Si me'n vaig fora de viatge, diré que soc europeu”, etzibava Motos fa una setmana.

Ara, després de la seva entrevista amb Belén Rueda, el presentador va iniciar una tertúlia amb Cristina Pardo, Tamara Falcó, Nuria Roca i Juan del Val. “Avui és un dia molt rar: Avui el dia és dens, lleig… I a més crec que s'acosten dies molt lletjos”, començava Pablo Motos la tertúlia.

Amb aquesta frase, el presentador parlava de l'acord que han signat Sánchez i Puigdemont i que dona la investidura al líder del PSOE. Cristina Pardo aclaria que se sap que han signat l'acord, però que no hi ha una foto que ho confirmi.

Pablo Motos mirant de banda a 'El Hormiguero'
Pablo Motos va ser molt clar en el seu posicionament | Atresmedia

“Ningú volia fotografiar-se amb qui manarà, que és Puigdemont”, sentenciava Pablo Motos. Juan del Val, per part seva, assegurava que li sembla vergonyós que no hi hagi hagut una sola imatge de la firma d'aquest pacte.

Pel que fa a l'acord, Cristina Pardo ha comentat que les cessions de Pedro Sánchez, en nom d'Espanya, estan molt explicitades. D'una altra banda, però, per a la periodista les cessions del líder de Junts no estan igual de clares.

A més, Pardo ha estat contundent pel que fa a l'anomenat 'lawfare'. I és que, per a ella, “això és una fallida de la democràcia. Si els jutges estan sotmesos als polítics, s'acaba la justícia”.

Malgrat les opinions dels seus tertulians, Pablo Motos va deixar molt clara la seva opinió. “Jo estic molt acostumat a llegir contractes. Als contractes un punt, una coma, una paraula, qualsevol cosa que sigui interpretable, és una trampa. El text és una trampa sencera”.

Tamara Falcó en una tertula del Hormiguero
Tamara Falcó, molt critica amb Carles Puigdemont | Atresmedia

“Puigdemont, que és un pròfug i que a les últimes eleccions va perdre 700 000 vots, ara té més poder a Catalunya i a Madrid, amb 7 vots”, deia el presentador.

Per part seva, Tamara Falcó ha parlat clar sobre el seu posicionament en aquest tema. "Tant els d'esquerres com els de dretes estem d'acord amb la Constitució", començava dient la influencer.

“Si aquests senyors se l'han saltada, no poden ser socis del Govern. Cal protegir la Constitució, que és la que ens protegeix a tots”, assegurava la filla d'Isabel Preysler.