Fotomuntatge en blanc i negre de l'actriu Karme Málaga
TELEVISIÓ

Mor de manera inesperada l'actriu catalana Karme Màlaga, musa de Ventura Pons

Un periodista especialitzat en cinema ha informat de la mort de l'actriu, una de les preferides de Ventura Pons


El món de l'actuació està de dol. Karme Màlaga, actriu 'fetitxe' de l'aclamat director Ventura Pons, desaparegut a principis d'aquest 2024, ha mort aquest dijous, 2 de maig.

Així ho ha informat via X (abans Twitter) el periodista especialitzat en cine Pere Vall. "Ens ha deixat la meravellosa actriu Karme Màlaga, preferida de Ventura Pons (La vida abismal, Miss Dalí, on va fer d'Amanda Lear, Be happy!). Va treballar amb Marc Ferrer (Puta y amada) o Augusto M. Torres (Las películas de mi padre), entre altres pel·lícules, sèries i teatre. DEP".

Captura d'un tweet de Pere Vall informant de la mort de Karme Màlaga

Mor l'actriu catalana Karme Màlaga

Karme Màlaga ha mort aquest dijous, 2 de maig, segons informava Pere Vall. Tot i això, no han transcendit, de moment, les causes de la seva mort.

L'actriu, que s'havia donat a conèixer sota la direcció de Ventura Pons a La vida abismal o Miss Dalí, es traslladava a París l'any 2015, després de més de 10 anys vivint a Barcelona.

Fotomuntatge amb imatges de l'actriu Karme Málaga

Tot i això, l'any 2020 feia la seva última aparició com a actriu a la pel·lícula Un silence absolu, de Sophie Venecia Reyes. Des de llavors, Karme Màlaga s'havia mantingut apartada del món de la interpretació.

Tot i que era a principis d'aquest 2024 que era entrevistada per última vegada al programa Ja m'entens de 3Cat, justament per parlar de la trajectòria de Ventura Pons, que havia mort feia només pocs dies.

L'actriu 'fetitxe' de Ventura Pons

Catalana, nascuda a Barcelona, però establerta a París, Karme Màlaga havia protagonitzat múltiples pel·lícules de Ventura Pons al llarg de la seva carrera. Motiu pel qual ja era considerada com la seva actriu 'fetitxe' i una de les seves preferides.

Karme Màlaga recordava, a la seva pàgina web, que decidia ser actriu després de portar Laia Marull en un vol. I és que, aleshores, treballava com a hostessa de vol. Tot i això, ho deixava tot després d'aquella trobada i en pensar "si ella pot ser actriu, per què jo hauria d'ignorar el meu somni?".

Des d'aleshores, s'havia format com a actriu amb dos coaches de Nova York, membres de l'Actors Studio, i havia aconseguit, després de diversos anys, consolidar-se al món del cinema i de l'actuació.

➡️ Televisió

Més notícies: