Muntatge de Marc RIbas i els estudis de TV3
TELEVISIÓ

Marc Ribas, intractable fora de 'Joc de Cartes': mou xifres espectaculars

Les audiències de Marc Ribas al programa 'Cuines', situen TV3 al capdamunt de la taula pel lideratge de la quota de pantalla de les tardes


TV3 va liderar les audiències dimarts passat. Aquest lideratge es basa, en gran part, al programa Cuines, amb Marc Ribas.

El programa de Ribas lidera la quota de pantalla a les televisions catalanes amb un 19,8%. Cuines, que s'emet després del telenotícies de migdia, competeix amb programes com Saber y ganar (8,5%), Así és la vida (8,7%) o Amar es para siempre (7,8%).

Això demostra que el programa de Marc Ribas és tot un èxit. I no només això, sinó que arrossega el seu públic als programes següents. De fet, Com si fos ahir obtenia un 16,2% de quota de pantalla.

Marc Ribas al programa de TV3

Altres programes catalans, com El paradís de les senyores o Està passant, també van arrossegar alguns espectadors, sent els programes més vistos de la tarda amb un 14,4 i un 10% de quota de pantalla.

Tot i les bones dades que recull la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant les tardes, a les nits, la història canvia.

Si ens centrem en el que va passar ahir, després de l'emissió d'Està passant, la cadena es va veure desbancada del lideratge per Aquí la Tierra (La 1) i Pasapalabra (Antena3).

Però no hi va quedar. I és que ahir a la nit TV3 havia de competir amb l'estrena de Crónicas Marcianas: El retrobament.

Captura de Xavier Sardà a la promo de Cròniques Marcianes a Telecinco

El programa Sense ficció, que ahir parlava sobre la situació de les residències de gent gran durant la Covid, es va veure sobrepassat per la tornada de Xavier Sardà.

Amb un 7,7% de quota de pantalla, TV3 no va poder fer front al 15,4% que va aconseguir Telecinco, ni al 8,7% d'espectadors que es va decantar per El Hormiguero de Pablo Motos.

Tot i això, si alguna cosa queda clara a la CCMA, és que Marc Ribas és una peça clau per a les audiències a la cadena catalana.

Tot allò que toca Marc Ribas ho converteix en un èxit d'audiències. I és que cal destacar que la setmana passada, el seu programa 'Joc de Cartes', va aconseguir també un 19,2% de quota de pantalla, desbancant la resta de cadenes.

➡️ Televisió

Més notícies: