Muntatge de fotos de Jorge Fernández i Laura Moure, tots dos somrients, amb el plató del programa 'La ruleta de la sort' d'Antena 3 de fons
TELEVISIÓ

Jorge Fernández i Laura Moure donen la xifra més esperada a 'La Ruleta de la Suerte'

Jorge Fernández fa entrega de la quantitat que pocs havien aconseguit fins ara

Jorge Fernández condueix des de fa més d'una dècada La Ruleta de la Suerte. El format d'Atresmedia ha esdevingut un concurs mític de la televisió espanyola. Cada dia es reparteixen premis les quanties dels quals, si bé no arriben a ser molt importants, de vegades deixen empremta com la que van donar en la seva última emissió.

Lorena arribava a l'última fase del programa amb un acumulat de 3650 € i el panell final tractava sobre un “personatge i pel·lícula”. Tenia tres paraules llargues al davant amb poques pistes d'ajuda que no van servir gaire.

Tot i això, la concursant va ser molt àgil i va aclarir els seus dubtes en encertar les lletres triades: "L de Lugo, N de Navarra, D de dit i E d'Espanya". De seguida, Lorena va resoldre el panell, es tractava de Guido, de La vida és bella de Roberto Benigni.

La Ruleta de la Suerte ha fet entrega de la quantitat més esperada

Jorge Fernández no va poder evitar reaccionar davant el títol esmentat, al qual va qualificar de gran pel·lícula. Tanmateix, no va ocultar un altre aspecte de la mateixa: "Trista com ella sola, això sí. Com el seu pare intenta treure tot el que pot perquè el seu fill no estigui tan trist dins del camp de concentració nazi", confessava Fernández.

La concursant del faristol vermell sumava amb el seu encert a la Gran Final més de 2000 €. Així, tenint en compte el que havia acumulat a la primera part del programa, la cinèfila s'emportava un total de 7150 €. Es tracta, sens dubte, d'una quantitat ressenyable tenint en compte els imports que se solen emportar al concurs.

Jorge Fernández en el plató de la ruleta de la suerte el 19 de maig de 2023
Jorge Fernández fa molts anys que és al capdavant de 'La Ruleta de la Suerte' | Antena 3

El format que s'emet a Antena 3 des de 2006 triomfa entre el públic de totes les edats que des de casa juguen a endevinar el contingut dels panells. Es tracta d'un concurs popular a escala mundial que s'emet a més de 25 països. A Espanya va arribar el 1990 i Mayra Gómez Kemp va ser la seva primera presentadora, Bigote Arrocet, Ramon García o Jesús Vázquez van ser alguns dels conductors de l'espai exitós i veterà.

En aquesta etapa en què és Jorge Fernández la cara visible de La Ruleta de la Suerte, hem pogut anar coneixent una mica millor el seu presentador. L'alacantí, que va passar la seva infància a Mondragón (Guipúscoa) i va ser Míster Espanya 1999, és una de les nostres figures quotidianes de la televisió nacional.

Jorge Fernandez i Laura Moure presentant el programa 'La Ruleta de La Suerte' d'Antena 3
Jorge Fernández presenta 'La Ruleta de la Suerte' amb Laura Moure | Atresmedia

El mes d'abril passat Fernández va celebrar el 17è aniversari de l'espai a la cadena d'Atresmedia. No ho va fer sol, sinó amb Laura Moure, la seva companya de programa, amb qui demostra cada dia una gran complicitat. Tots dos han creat una connexió en què cadascú té el seu lloc i cap no busca sobresortir o tenir més protagonisme que l'altre.

Jorge Fernández dona les gràcies una vegada més al públic

L'espai conduït per Jorge Fernández és líder d'audiència des dels últims 14 anys. Amb més de quatre punts de diferència sobre el seu competidor, La Ruleta de la Suerte és l'espai que més popularitat i estabilitat ha donat al presentador. Així, ell mateix ho ha reconegut a la seva última publicació d'Instagram en què agraeix la fidelitat al seu públic.

Storie de Jorge Fernández a Instagram donant les gràcies amb les dades d'audiència el 25 d'octubre del 2023
Jorge Fernández ha agraït al públic el suport al concurs que presenta cada dia | Instagram, @jorgefdeztv

"Un altre cop moltíssimes gràcies per donar-nos la millor quota de pantalla de totes les televisions", ha escrit al seu perfil d'Instagram Jorge Fernández, on acumula diversos centenars de milers de seguidors. Una dada que deixa clara la fortalesa del concurs que no frena malgrat que ja fa tants anys que està en antena.