Imatge de 'La Promesa' amb tots els personatges pujats a les escales i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

La imminent arribada d'un nou personatge a 'La Promesa' que farà un gir al guió

La imminent arribada de l'empresari anglès a 'La Promesa' és imminent, encara que potser no és el millor moment

A La Promesa les coses es compliquen cada cop més per a Jimena, i és que el seu estat d'alienació va a pitjor. Una cosa que desperta una gran preocupació al seu voltant.

De fet, es mostra disposada fins i tot a matar, per la qual cosa els marquesos es plantegen trucar als seus pares, els Ducs dels Infants, perquè hi intervinguin.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena amb un barret de palla
Jimena arriba al límit després de la marxa de Manuel | RTVE

Afectada per l'absència de Manuel, la jove sembla haver-la pres contra la seva cunyada Caterina, a qui acusa de conèixer quin és el parador del seu marit. Així, Jimena li insisteix perquè confessi d'una vegada per on és.

I a aquests problemes també caldria sumar-hi la imminent arribada de l'empresari anglès a La Promesa, que Catalina i Pelayo consideren deixar per a un altre moment. Tot i això, Jerónimo de Gamboa actuarà en contra per aconseguir tot el contrari.

La imminent arribada de l'empresari anglès a La Promesa que ho regirarà tot

Mentre que, d'altra banda, Lorenzo mostra la seva negativa que Curro marxi a l'estranger. Encara que Cruz no para de pressionar-lo perquè accepti, ja que el seu principal objectiu és distanciar-los abans que descobreixin la veritat. I, a sobre, algú inesperat sortirà en defensa de Curro per intentar frenar aquests plans.

Captura de 'La Promesa' amb Pelayo i Catalina passejant per un parc
Jimena i Pelayo fan el possible per endarrerir la visita de l'empresari anglès | RTVE

A més, Petra descobreix un secret que deixarà molt afectat Feliciano, que desapareixerà just en el moment en què Teresa ho espera per acompanyar-lo a la Guàrdia Civil.

Després de tot el que ha lluitat i protegit el seu estimat, la donzella es quedarà completament devastada. On s'ha escapat? Es plantejarà tornar i assumir la responsabilitat per la mort del pare?