Muntatge de fotos d'Alaska sent evacuada del plató de 'Mask Singer' a causa d'una inundació

Les imatges d'Alaska fugint de 'Mask Singer' per un motiu de pes

Alaska ha hagut de ser evacuada de 'Mask Singer'

Alaska ha viscut una experiència inoblidable com a nou membre de Mask Singer que recordarà durant la resta de la seva vida. Ella serà la nova jutgessa de la temporada que el concurs d'Antena 3 ha començat a gravar.

Tot i això, el que semblava una jornada més de gravacions ha acabat amb la dona de Mario Vaquerizo sent desallotjada del plató. La raó? Tant ella com la resta de membres de l'equip d'avaluació s'han vist afectats per la borrasca Aline que fueteja la comunitat de Madrid.

Alaska abandona les instal·lacions Mask Singer amb l'aigua pels genolls

Alaska ha viscut un moment molt estrany. Mask Singer es troba en ple rodatge de la seva nova temporada a la qual s'incorporarà Alaska com a investigadora. El plató és als afores de Madrid i fins allà es va desplaçar la cantant per a un dia més de gravacions.

El que no s'esperava era que el darrer dijous 19 d'octubre hagués de ser evacuada a tota velocitat. L'últim temporal de pluges que s'ha instal·lat al nostre país és especialment virulent. La borrasca Aline irrompia amb fortes tempestes que han provocat que es tallessin les carreteres i zones inundades.

Alaska posant al photocall de l'esdeveniment d'Eduardo Navarrete, somrient i mirant a càmera
Alaska ha viscut una experiència inoblidable a 'Mask Singer' | GTRES

Doncs bé, l'aigua va arribar fins a les instal·lacions del concurs d'Antena 3, que va haver de desallotjar tot el personal. Entre ells, Alaska, que juntament amb Ana Milán i els Javis van abandonar el plató completament inundat.

Les imatges ja circulen per les xarxes socials i hem pogut ser testimonis del moment que es va viure entre els membres del jurat. La dona de Mario Vaquerizo apareix amb l'aigua fins als genolls en un intent de mullar-se el mínim, acompanyada d'un membre de l'equip.

Maquilladors, estilistes, membres de producció, tots eren evacuats no sense dificultat a causa de la inundació. “Això és èpic”, se sent dir mentre u per u abandonen el plató.

Entre rialles nervioses i expressions de sorpresa, els Javis graven el moment mostrant una Alaska que sembla tenir dificultats per caminar. Recolzada en tres companys, l'artista s'intenta obrir pas per arribar com més aviat millor a un dels cotxes de producció que esperen fora.

La seva imatge s'ha tornat viral i mostra fins a quin punt van quedar les instal·lacions negades per les fortes pluges produïdes ahir. La mala notícia és que potser l'aigua hagi provocat danys a les màscares o al plató que puguin endarrerir sense remei l'estrena de la nova temporada.

Alaska serà la nova investigadora de Mask Singer

Alaska tornarà a Mask Singer a la quarta temporada, però aquesta vegada en qualitat d'investigadora. La compositora de A quién le importa ja va participar en la darrera edició sent una de les concursants emmascarades.

Ho va fer sota la disfressa de 'Hada' i ara passarà a formar part del nou elenc de jutges. Pel que sembla, Alaska compaginarà la seva feina a Antena 3 amb les seves col·laboracions al nou programa d'Ana Rosa. Recordem que TardeAR va incorporar l'artista entre els seus nous companys a la taula de tertúlia del seu nou format.

També ho farà Ana Milán que, després de la baixa d'Ana Obregón i Mónica Naranjo, s'incorporarà al concurs d'Antena 3. Amb els Javis intentarà conèixer la identitat dels concursants i desemmascarar-los mitjançant les pistes proporcionades.

Muntatge de fotos d'Alaska sent evacuada del plató de 'Mask Singer' a causa d'una inundació
Alaska va necessitar ajuda per poder obrir-se pas entre les aigües | Redes sociales

Tot i això, els espectadors hauran d'esperar per conèixer els nous participants, ja que el programa es troba en ple rodatge. I si tenim en compte el que va passar dijous passat, les gravacions podrien demorar-se a causa de les inundacions sofertes.

Això suposa un greu contratemps segons el termini que tenia estipulat la productora Fremantle, encarregada de Mask Singer. Tal com van anunciar fa uns mesos, la quarta temporada estava prevista per abans que s'acabés l'any. Ara bé, podria endarrerir-se a causa dels darrers esdeveniments.