Fotomuntatge de Marc Ribas amb una imatge de les filles

TELEVISIÓ

La foto de Marc Ribas amb les filles abans d'acomiadar el seu 'Joc de Cartes' a TV3

Aquest dimecres 31 de gener, TV3 emetrà el darrer episodi de la temporada de 'Joc de Cartes' de Marc Ribas

Marc Ribas acomiadarà avui la seva temporada de 'Joc de Cartes' a TV3. El xef català dirà adeu a la temporada del programa culinari amb un duel entre cuina tradicional i creativa a la ciutat de Barcelona.

A l'equip dels establiments de cuina tradicional tindrem l'Antic Colmado amb Jordi Carbonell al capdavant i el restaurant Mà de Morter representat per Josep Bonavida. El primer es troba al barri de Sant Andreu mentre que el segon està localitzat a les Corts.

Per altra banda, tenim el grup de restauradors de cuina creativa. El qual estarà representat per Gemma Ginesta i el restaurant Enriqueta de l'Eixample. Finalment, trobem el local Lata-Bern@, situat al barri de Gràcia, defensat per Matías Rago.

D'aquesta manera, tot apunta que aquest dimecres serà una gran final de temporada de 'Joc de Cartes'. El nou capítol s'emetrà aquesta nit a les 22.05 hores a TV3. Però per als més despistats, podran veure'l quan vulguin a la plataforma 3cat.

La foto de Marc Ribas amb les filles

A la darrera foto que trobem al compte d'Instagram de Marc Ribas apareixen les seves filles petites. L'Ona i la Sira, són les perfectes ajudants del xef. A les imatges apareixen a la cuina del restaurant del català.

A més, tal com ha compartit el també presentador, tot apunta que està fent una carta nova. És a dir, nous plats per delectar tots els seus clients. I quina millor manera que les teves ajudantes de cuina siguin les teves filles.

La veritat és que, com no podia ser altrament, Marc Ribas sent un profund orgull per la seva família. Només cal donar una ullada a les seves xarxes socials per veure-ho. El xef comparteix sovint petits moments de la seva vida privada amb les nenes.

A més, en algunes emissions del seu altre programa a la televisió pública de Catalunya, 'Cuines', també ha compartit plató amb l'Ona i la Sira. Potser la temporada que ve de 'Joc de Cartes', les nenes apareguin en algun dels capítols.

Marc Ribas, molt discret amb la dona

Pel que fa a la seva dona, Berta, Marc Ribas és molt més discret. I és que no solen compartir imatges públicament. La parella resideix actualment a Terrassa, a la província de Barcelona, amb les dues filles.

Com hem dit, el cuiner comparteix molt sovint moments gaudint de la cuina amb l'Ona i la Sira. Fet que contrasta amb l'exposició que fa de la seva dona. De fet, al seu Instagram, no en mostra cap imatge.