Muntatge amb José Luis Gil amb una gorra i Irene Gil amb ulleres de sol i un braç de força

TELEVISIÓ

La filla de José Luis Gil sorprèn orgullosa amb la millor notícia sobre el pare

Irene Gil, filla de José Luis Gil, ha presumit orgullosa de l'últim gran èxit del seu pare enmig de la recuperació

L'estat de José Luis Gil continua mantenint-nos en suspens. De fet, qualsevol notícia relacionada amb la recuperació adquireix una gran rellevància.

Mentre l'actor continua lluitant per tirar endavant dos anys després d'haver patit un ictus, la seva família ha demostrat que està completament bolcada amb ell.

I, malgrat la trista realitat que ens mostrava la seva filla Irene Gil fa tot just unes setmanes, quan ens explicava que lamentablement no havia tingut cap avenç, sembla que la situació ha millorat una mica.

José Luis Gil amb la seva filla, Irene Gil, passejant pel carrer
La filla de José Luis Gil presumeix orgullosa del seu pare | Instagram, @irenegilmont

"Em pregunteu pel meu pare, us ho agraeixo a l'ànima, sentir tant afecte és un honor", assegurava la noia en xarxes socials. "És dur haver de parlar en nom seu, m'agradaria que ell pogués respondre als vostres missatges", es lamentava.

Tant Irene com la resta de la família de José Luis Gil, són conscients del gran afecte que tots els fans tenen a l'actor. A més, no hi ha dubte que tots esperen amb moltes ganes que en algun moment l'actor es pugui reincorporar i reprendre la professió.

Primer pla de José Luis Gil amb rostre neutre amb una gorra blava de Ford a les 24 hores de Ford
José Luis Gil segueix bolcat en la recuperació | Europa Press

La filla de José Luis Gil, molt orgullosa del pare

Una possibilitat, que segons explicava Irene Gil en una entrevista recent, encara queda molt lluny. "No crec que el meu pare pugui tornar a la televisió. Va ser un ictus molt fort, que li ha deixat seqüeles greus...", feia entendre.

A més, la jove explicava que havien fet tot el possible per ajudar-lo en la recuperació. "Hem parlat amb els neuròlegs, amb el centre de rehabilitació i, encara que ningú no ens diu que no hi hagi res a fer, tampoc apunten que la situació s'arregli", assenyalava respecte al veritable estat de José Luis Gil .

Tot i això, i malgrat aquest duríssim xoc de realitat que tant costa assimilar, la pròpia Irene acaba de reconèixer que el seu pare ja està fent grans avenços.

De fet, n'ha demostrat estar molt orgullosa, cosa del que ha presumit amb tots els seus seguidors. "És un crac!", ha començat escrivint.

"¡I està maco! Avui, has aconseguit un impossible, els 3 germans d'acord! Dies com avui és millor passar-los units!", felicita l'actor amb una imatge seva en què es mostra notablement emocionat. Sens dubte, una gran prova de com estan d'units, sempre centrats en la salut de José Luis Gil .