Muntatge de fotos d'Isabel Pantoja, amb rostre somrient, i de fons les instal·lacions de RTVE
TELEVISIÓ

La feina d'Isabel Pantoja a TVE que podria solucionar els seus problemes econòmics

Isabel Pantoja està negociant el seu retorn a la televisió

Isabel Pantoja està preparant el seu retorn a la televisió des de l'última vegada que la vam veure a Mediaset. La 'tonadillera' fa un temps que està apartada dels mitjans de comunicació, però tot sembla indicar que aquesta situació podria tenir els dies comptats.

Els nombrosos deutes que ofeguen la cantant estan molt lluny de solucionar-se i Isabel no li ha quedat més remei que moure fitxa. En aquest sentit, segons publica la revista Diez Minutos en exclusiva, Isabel estaria negociant amb TVE la seva tornada a la televisió.

Isabel Pantoja podria donar les Campanades a TVE

Isabel Pantoja ha estat tota una vida treballant sobre els escenaris. Una llarga trajectòria professional que va començar sent només una nena i que la va situar com una de les millors cantants de copla. Tot i això, malgrat l'esforç, la 'tonadillera' viu ofegada pels deutes.

Va ser el seu fill Kiko qui va destapar amb La herencia envenenada alguns dels tripijocs de la seva mare, revelant la seva situació econòmica. Des d'aleshores, Isabel no aixeca cap i no troba la manera de poder solucionar els seus problemes de diners.

Primer pla d'Isabel Pantoja somrient amb el cap de costat a la presentació d''Idol Kids'
Isabel Pantoja podria donar les Campanades de Cap d'Any a TVE | GTRES

És per això que hauria pres la ferma determinació de plantejar-se tornar a la pantalla petita. La vídua de Paquirri és la protagonista de la portada de Diez Minutos que anuncia aquest dimarts en exclusiva la seva nova feina a la televisió.

Segons les informacions que maneja la publicació, Isabel està negociant amb TVE donar les Campanades el 31 de desembre. La cantant vol reaparèixer donant la benvinguda al nou any i acomiadant un 2023 d'allò més amarg.

Aquesta feina no només representa la seva tornada a l'esfera pública, sinó que també li reportarà ingressos rellevants per pagar el seu deute amb Hisenda. La situació d'Isabel amb el Fisc és molt delicada i arrossega un considerable endeutament que no aconsegueix millorar.

De fet, recentment l'Agència Tributària va decidir embargar-li el sou a excepció de la quantitat corresponent al salari mínim, tal com marca la llei. Una manera que té Hisenda de cobrar el deute, però que ha deixat Isabel sota mínims. Raó que hauria motivat la cantant a considerar la seva tornada a la televisió, tal com va fer el 2011.

Isabel Pantoja i els seus plans per desfer-se dels deutes

La gran preocupació d'Isabel Pantoja, a banda del distanciament amb els fills, és trobar la manera de pagar els seus deutes, tant privats com amb Hisenda. La seva economia es troba en una situació tan complicada que la cantant s'ha proposat solucionar de manera immediata.

Per això, el primer pas ha estat prendre una decisió amb Cantora i "desfer-se de tot el seu patrimoni". Segons es va explicar a Así es la vida, Isabel estaria pensant vendre els terrenys que envolten la finca i només quedar-se la casa.

Jorge Javier Vázquez, Isabel Pantoja i Kiko Rivera a les Campanades de Telecinco
Isabel Pantoja ja va donar les Campanades el 2011 a Telecinco | Mediaset

El seu altre pla té més repercussió mediàtica, ja que suposa la tornada als mitjans de mà de l'ens públic. Com va fer al seu dia a Telecinco, Isabel vol que el seu retorn a la televisió sigui donant les Campanades de final d'any.

I tot sembla indicar que les negociacions estan sent molt favorables per a l'artista. "Estan a la recta final d'un acord que va vent en popa per les dues parts", detallen fonts properes a Isabel.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'
Isabel Pantoja travessa una situació molt delicada | Europa Press

Sens dubte, amb aquest acord aconseguirà un ingrés econòmic important que l'ajudarà a rebaixar el seu deute milionari. Un alleugeriment, després de què va suposar per a ella tenir ple coneixement de la quantitat que Hisenda li reclamava. Fins ara, Isabel no tenia ni idea del punt en què es trobava la seva economia fins que va anar a l'Agència Tributària.

Ni més ni menys que 4 215 000 euros és la suma total que la mare de Kiko Rivera deu al Fisc. "Isabel està molt baixa de moral, es torna boja en pensar en els deutes a què ha de fer front", van comentar.