Muntatge de Carlos Sobera somrient assenyalant amb el dit i de fons el restaurant de 'First Dates'

Carlos Sobera dona detalls sobre l'única cita de 'First Dates' que no es va emetre

Carlos Sobera té clar que va ser molt terrorífica

Carlos Sobera fa molts anys que està al capdavant de First Dates, i la veritat és que en tot aquest temps ja hem pogut veure de tot.

Entre les parets del famós restaurant de Cuatro ha sorgit l'amor, també hi ha hagut llàgrimes, però el que mai no ens hauríem imaginat és que hi hagués una cita que mai no es va arribar a emetre.

Un tema sobre el qual Carlos Sobera ha decidit parlar obertament i que ens ha sorprès. "En set anys i mig, només hi va haver una cita que no vam poder emetre", s'ha sincerat el presentador.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera gesticulant el 30 d'octubre del 2023
Carlos Sobera fa anys que està al capdavant de 'First Dates' | Mediaset

"Tota la resta s'emet sempre, encara que hem estat testimonis de faltes d'educació, de respecte...", ha assenyalat. "És una pena, però també està bé que es vegi això, perquè First Dates a més de ser un programa de cites, radiografia també una mica com som", considera Sobera.

Coincidint amb Halloween, el presentador reconeix que ha viscut experiències totalment terrorífiques al programa. Començant per gent molt gran, que hauria d'estar molt de tornada amb tot a la vida i de sobte davant d'un físic es condicionen.

Carlos Sobera destapa el secret més ben guardat de 'First Dates'

I també ha recordat que hi va haver una noia que estava tan nerviosa que va fer servir el tema de l'edat per rebutjar la seva cita, mentre que una altra va arribar a causar un trastorn molt important en la seva cita en ficar-se amb el seu pes. Això va generar un gran problema.

A hores d'ara, i malgrat que a First Dates hauríem d'estar acostumats a veure la gent en la seva màxima essència, la veritat és que nit rere nit seguim sorprenent-nos. Cosa en què coincideix el mateix Carlos Sobera, però que alhora sembla ser la fórmula exacta perquè el format hagi durat tant en pantalla.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera disfressat assegut en un sofà el 30 d'octubre del 2023
Carlos Sobera parla sobre la cita que mai no es va arribar a emetre | Mediaset

Les relacions humanes continuen sent objecte d'estudi, i la veritat és que hi ha molta gent que està desitjosa per trobar la seva ànima bessona. De moment, podrem continuar gaudint i divertint-nos cada nit a Cuatro, cosa que també ens ajuda a entendre o explicar les nostres pròpies experiències personals.