Muntatge dels participants d''Eufòria' cantant, Miki Nuñez somrient i el logo del programa

TELEVISIÓ

Eufòria (TV3), de Miki Núñez, sorprèn amb les audiències a la tornada de Setmana Santa

'Eufòria' de TV3 sorprèn amb una doble expulsió a la seva cinquena gala. Tot i això, no ha servit per fer front a la final d''El Desafiament' d'Antena 3

Eufòria de TV3 ha tornat de les vacances, encara que sembla que les audiències es mantenen. Després de fer una aturada durant Setmana Santa, Eufòria ha aconseguit unes dades d'audiència que, tot i ser bones, no va aconseguir superar la final de El Desafio d'Antena 3.

Com afirma Consultora Audiovisual i Digital Barlovento Comunicación, el programa presentat per Miki Núñez i Marta Torné va assolir una quota de pantalla del 15,2% i una mitjana de 213.000 espectadors. A més, va reunir un total de 571.000 espectadors únics.

Imatge de la Gala 5 d'Eufòria

Tot i això, el talent show català, no va obtenir superar l'emissió del programa final de El Desafío d'Antena 3. I és que la gala presentada per Roberto Leal va assolir el 15,6% de quota de pantalla i una audiència mitjana d'1.574.000 espectadors, segons Barlovento Comunicación. A més, El Desafío va aconseguir un total de 4.046.000 espectadors únics.

En canvi, De viernes, de Telecinco, no va poder superar TV3, obtenint tan sols un 12,3% de share, 1.050.000 espectadors de mitjana i tan sols 4.078.000 espectadors únics.

Les xarxes cremen després d'una confusió en una nova gal·la d''Eufòria'

Aquesta cinquena gala ha fet parlar molt. I és que després de la “gala al revés”, en aquesta nova gala del talent de TV3, dos aspirants abandonaven Eufòria.

Tot i això, el més destacat en xarxes socials no va ser el fet d'aquesta doble expulsió. Marta Torné, va ser la protagonista de molts dels missatges publicats a xarxes socials, després de l'emissió d'Eufòria. I tot per una confusió de la presentadora.

Va ser durant els primers minuts del programa, quan Torné presentava la cançó de “La rambla del Poble-sec”, de Cesk Freixas, cançó que interpretava Rangel, un dels expulsats. En aquest moment, la presentadora es confonia i canviava el nom a l'autor de la cançó, pel del futbolista Cesc Fàbregas.

Tuit de Cesc Freixas sobre l'error de Marta Torné a Eufòria

Aquesta confusió, que es va convertir en la broma de la gala, va ser molt comentada a les xarxes socials. De fet, el mateix Cesk Freixas va decidir prendre's amb humor l'error de la presentadora.

A més, aprofitava també per criticar algunes decisions d'Eufòria. “Per ser sincers, penso que a Rangel li haurien d'haver apujat mig to o un to sencer la cançó. Per la seva tessitura, li hauria brillat molt més la veu”, apuntava Freixas.

➡️ Televisió

Més notícies: