Fotomuntatge de Marc Ribas i Marc Masó, guanyador del 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres 13 de desembre
TELEVISIÓ

Crítiques a Marc Ribas pel que va fer a 'Joc de Cartes' i una sorprenent petició

Diversos teleespectadors han esclatat a través de les xarxes socials pel que es va veure aquest dimecres a 'Joc de Cartes'

'Joc de Cartes' de TV3 és un dels programes més esperats per l'audiència. El cert és que el format de Marc Ribas és tot un èxit. Tot i això, part dels teleespectadors del programa han esclatat contra el presentador a través de les xarxes socials.

Aquest dimecres 13 de desembre, 'Joc de Cartes' va visitar Girona, ciutat natal de Marc Ribas. On vam poder veure un duel entre restaurants de cuina tradicional i de cuina creativa.

D'aquesta manera, entre els restaurants de cuina tradicional hi havia: Mas Ros, amb Jaume Coll al capdavant i La Ferla, un restaurant d'origen italià representat per Alba Fernández.

La cuina creativa va quedar representada pel Formaticum de Marc Masó, un restaurant tematitzat de Girona especialitzat en formatges. I el Nou Quart, un restaurant inspirat en el llunyà Oest de la mà de José Antonio Albacete, Joe.

L'audiència esclata contra Marc Ribas

Com a cada programa, els concursants puntuen els seus contrincants. I a través de totes les puntuacions, els xefs aconsegueixen una nota mitjana. Xifra molt important, ja que amb aquesta lluitaran per aconseguir el premi final. 

Marc Ribas també posa nota als participants. D'aquesta manera, les puntuacions del presentador del programa poden fer variar el resultat final. Doncs bé, part de l'audiència no va estar gaire d'acord amb algunes de les puntuacions del famós xef.

Finalment, va ser el Formaticum de Marc Masó, qui va aconseguir el premi de 5.000 euros. Fet que alguns van veure com una mena de trampa, ja que Marc Ribas va puntuar amb molt bona nota al restaurant.

Van ser diversos els televidents que no van dubtar a manifestar-se a través de les xarxes socials. I és que segons sembla, el restaurant guanyador de 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres, era veí de La Brutal, antic establiment de Marc Ribas.

"Com sempre les notes de Marc Ribas no s'aguanten enlloc. Que fossin veïns amb el Formaticum no hi tindrà res a veure... Els ha inflat massa", sentencia un espectador a través del seu compte X, abans Twitter.

"Els dos Marcs són veïns a Girona… Una mica d'influència, també?", assegura un altre.

La petició de l'audiència a 'Joc de Cartes'

És ben cert que perquè un programa de televisió tingui èxit, cal que es reinventi. Per aquest motiu, perquè no hi hagi situacions injustes, un teleespectador ha fet una sorprenent petició a 'Joc de Cartes'.

Segons hem pogut veure a través de X, l'home suggereix el programa que a partir de la temporada que vinent, pugui votar el públic. "Per la temporada següent volem el vot del públic!", ha exclamat.

Una petició que tant 'Joc de Cartes' com Marc Ribas podrien tenir en compte per a futures entregues. Ja que dotarien de més dinamisme el programa.