Muntatge de la sèrie 'La Promesa' amb els marquesos de Luján junts i un emoji enrojolat
TELEVISIÓ

El capítol del dilluns de 'La Promesa' porta la Jana i el Manuel a una nova dimensió

Jana i Manuel han de tornar a la realitat després de donar curs al seu amor

Jana i Manuel per fi han decidit donar curs al seu amor a 'La Promesa' . Tot i això, i lamentablement per a ells, ara els tocarà tornar a la realitat.

La parella s'ha anat acostant cada cop més les últimes setmanes, fins que per fi decidien escapar-se a la platja i lluitar pel seu amor.

Els espectadors de 'La Promesa' estaven desitjant que per fi arribés l'anhelat moment en què decidissin fer un pas endavant.

Captura de la sèrie 'La Promesa' amb els marquesos de Luján junts mirant-se

Després de la meravellosa vetllada que van passar junts a la festa de disfresses, Manuel s'atrevia per fi a confessar els seus sentiments. "He lluitat més per oblidar-te que per recuperar-te", deia a Jana.

A més, gosava convidar-la a escapar-se junts. "Vull portar-te a un lloc, ara", assegurava. I el lloc escollit no va ser altre que una meravellosa platja on només existien ells dos.

Un cop allà, Manuel li prometia a Jana que no la deixaria anar mai. Tot i això, queda clar que hi ha moltes diferències que els separen. Per començar, ella és una simple donzella, mentre que el Manuel és el ric hereu d'un marquesat.

Captura de 'La Promesa' de Jana i Manuel besant-se a la platja

Jana i Manuel han de tornar a la realitat a 'La Promesa'

Però Manuel no està disposat a permetre que res no els separi, i li fa una ferma promesa d'amor. Així, assegura que li encantaria quedar-se a viure al cor de la Jana per sempre.

Tot i que, al cap i a la fi, tots dos són conscients que hauran de tornar a la realitat, no sense abans deixar a la platja una bona prova del seu amor.

D'aquesta manera, aquest dilluns s'hauran d'enfrontar a un gran contratemps, que és ni més ni menys que la visita de la Duquessa. Això farà encara més dura la seva tornada a Luján, ja que la consogra dels Marquesos voldrà intervenir enmig de la relació de Jimena i Manuel.

Jana i Manuel feliços a la platja a La Promesa

D'altra banda, més enllà de la història d'amor, dins de cuines Simona s'enfronta a una gran cruïlla, pel fet que la farsa que havia pactat amb el mestre Orengo podria veure la llum.

A més, Pía torna a La Promesa per a una visita ràpida i es troba que la relació entre Petra i Feliciano és cada vegada més tensa. Ell guarda un terrible secret que no és capaç de confessar.

➡️ Televisió

Més notícies: