Muntatge de Laura Madrueño i Aurah
TELEVISIÓ

Una càmera oculta a 'Supervivientes' mostra la cara desconeguda de Laura Madrueño

'Supervivientes' ha deixat de manifest com és Laura Madrueño amb els concursants fora de càmeres

Supervivientes, per segon any consecutiu, té Laura Madrueño com a presentadora a l'illa. I la veritat és que exerceix molt bé la seva tasca. De fet, ha aconseguit conquistar el públic i que no es trobi a faltar la seva antecessora al lloc, Lara Álvarez.

Per si no n'hi hagués prou, Supervivientes ara ha mostrat una cosa inesperada de la jove. Ni més ni menys que ha emès les imatges d'una càmera, fora del directe, i han evidenciat una cosa. Exactament, que la conductora del reality és molt afectuosa i protectora amb els concursants, sobretot quan pateixen algun accident.

Supervivientes mostra el costat més dolç i afectuós de Laura Madrueño

Supervivientes ha trobat en Laura Madrueño una presentadora que connecta amb els espectadors, per les seves maneres, la seva professionalitat i el seu sentit de l'humor. Presentadora que, això sí, es posa seriosa i dura també amb els participants quan cal.

En totes aquestes facetes, els espectadors del reality han pogut veure la madrilenya. Ara bé, les últimes hores, també n'han descobert una altra cara que no coneixien, la més dolça.

Captura d'Aurah Ruiz a terra després d'un accident a Supervivientes

El que ha passat és que el concurs de Telecinco ha revelat què va passar fora de l'emissió quan Aurah Ruiz va patir una forta caiguda en una prova fa uns dies. En concret, Supervivientes ha mostrat que aquesta va tenir en tot moment l'assistència mèdica necessària. I també que Laura, que no sabia que l'estaven gravant, no la va deixar sola de cap manera.

Les imatges que s'han emès han permès veure que Madrueño va anar ràpidament per veure com es trobava i fins i tot per consolar-la. Sí, perquè la concursant es va copejar tan fortament que va plorar i cridar de dolor. Tot mentre es posava la mà a les costelles.

A la presentadora se l'ha observada ajupida al costat d'Aurah, tenint amb ella gestos d'afecte i xiuxiuejant-li que estigués tranquil·la. Fins i tot, se l'ha vista fent petons com una manera de reconfortar en certa manera el seu patiment. Vaja, que la conductora del programa ha actuat com tota una marassa, intentant calmar i cuidar la concursant.

Laura Madrueño dándole un beso a la cara a Aurah Ruiz després de que aquesta sofrira un percance en 'Supervivientes'

Encara més, també ha seguit molt pendent el trasllat de Ruiz a l'hospital amb helicòpter. Un hospital on se li han fet les proves pertinents i se li ha posat un tractament. D'aquesta manera, pot continuar a l'illa, però, de moment, té prohibit fer qualsevol prova.

Ruiz, com és lògic, s'ha mostrat molt feliç després de conèixer-ne la continuïtat: “Estic contenta. Vull fer les proves i em vull recuperar del tot. Estic disposada a arribar a la final, acabar això que vaig començar”.

Laura Madrueño rep molts missatges d'afecte després de les imatges de Supervivientes

Ha quedat demostrat com és de bona persona Laura Madrueño dins i fora de càmeres amb les imatges de suport a Aurah. I això ha fet que molts internautes inundin les xarxes tirant-li floretes per això.

Captura de Laura Madrueño somrient amb una platja de fons des de Supervivientes

Li han escrit missatges com els següents: “Poc es diu com és de bona persona”, “És encantadora, propera i molt humana” i “És un sol. Quin gran encert ha estat el fitxatge”.

Sense oblidar tampoc: “És un amor”, “És la millor i la més humana que ha passat per Supervivientes”, “Molt propera als concursants. Aquí amb Aurah ha estat molt bé” i “Aquesta noia és senzillament meravellosa”.

➡️ Televisió

Més notícies: