Muntatge en primer pla d'Arancha del Sol al costat d'una captura seva a 'Pasapalabra'

TELEVISIÓ

Arancha del Sol torna a 'Pasapalabra' després del seu fitxatge per 'Supervivientes'

Arancha del Sol ha reaparegut a 'Pasapalabra' just després de conèixer-se el seu fitxatge per 'Supervivientes'

Aquesta mateixa tarda hem confirmat que Arancha del Sol serà la primera concursant oficial de Supervivientes. Alguna cosa, que feia dies que es rumorejava.

Model, actriu i presentadora, del Sol assegura que està més que preparada per afrontar aquest nou repte. "Sé que a molts us sorprendrà veure'm aquí. A mi, també, la veritat", apunta orgullosa al vídeo de presentació.

"M'encanta enfrontar-me a nous reptes i crec que no hi ha repte més dur i difícil que aquest, així que... Ens veiem a Hondures!", ha anunciat en exclusiva a TardeAR.

Imatge oficial d'Arancha del Sol com a concursant de 'Supervivientes'
Arancha del Sol, primera concursant oficial de 'Supervivientes' | Mediaset

Encara més, la dona de Finito de Córdoba llançava una important petició a la seva audiència. I és que espera que tots la donin suport en aquest gran repte que té al davant.

"Espero que no us ho perdeu i que em recolzeu tots des de casa, que jo ho sentiré des d'Hondures", assegura.

Sens dubte, una gran notícia amb què ja anem escalfant motors per a la tornada a Hondures. A més, comptem amb la gran alegria de tenir Jorge Javier Vázquez com a mestre de cerimònies després de molts mesos allunyat de la televisió.

Arancha del Sol, fitxatge bomba de Supervivientes

A banda d'Arancha del Sol, altres noms que ja ressonen amb força al reality de supervivència són Zayra Gutiérrez (filla del futbolista Guti) o Aurah Ruiz (ex de Kiko Rivera).

Tot i això, la sorpresa ens l'hem portada en veure Arancha del Sol concursant a Pasapalabra, un dels programes més reeixits de la competència.

Captura d'Arancha del Sol durant el seu pas per 'Pasapalabra'
Arancha del Sol ha visitat 'Pasapalabra' | Antena 3

Molt somrient, Arancha ha apostat pel concurs de Roberto Leal, just la mateixa tarda en què hem conegut el seu fitxatge bomba per Supervivientes.

"Vinc feliç, amb moltes ganes. ¿No em veus?", li ha confessat al presentador. I del que no hi ha dubte, és que aquesta volta de la model a la televisió no ens passarà desapercebuda. "Quan vinc a Pasapalabra, vinc encantada".

Tot i que no és la primera vegada que passa per Antena 3 ni de bon tros. De fet, ja ha visitat Pasapalabra diverses vegades durant els darrers anys. De fet, Roberto Leal sempre l'ha rebut amb els braços oberts i un gran afecte.