Muntatge amb Ana María Aldón somrient amb una brusa de talps, José Ortega Cano amb unes ulleres de sol i diners
TELEVISIÓ

Ana María Aldón revela els diners exactes que li envia José Ortega Cano per al fill

Ana María Aldón ha sorprès donant aquesta dada sobre el seu exmarit, José Ortega Cano, en el transcurs de 'GH Dúo'

Ana María Aldón va decidir fa unes setmanes fer el pas d'acceptar l'oferta de convertir-se en concursant de GH Dúo. I la veritat és que, fins ara, la decisió li està sortint molt bé. Sí, perquè està oferint molt de contingut i generant interès entre els espectadors.

Ana María Aldón ha aconseguit ser una de les participants més interessants, entre altres coses, per les confessions que està fent. Confessions sobre la seva vida personal. I un exemple d'aquestes és que ara ha revelat els diners que li passa el seu exmarit, José Ortega Cano, pel fill que tenen en comú.

Ana María Aldón exposa la quantitat que li dona José Ortega Cano per al nen

Ana María Aldón està encantada amb la seva participació en GH Dúo, que el dia de la seva estrena va superar en audiència Bake Off. Reality en què està donant joc, ja que ha tingut més d'una topada i ha parlat de la seva relació amb el seu xicot, Eladio. Però també s'ha sincerat sobre la situació amb el seu exmarit, José Ortega Cano.

La dissenyadora gaditana ha confessat a Ivana Icardi que ara tot està tranquil amb el torero. Ha admès que entre ells no hi ha cap problema i que el fill que tenen s'ha quedat amb ell mentre dura el programa. Ha manifestat: “No hi ha mirades ni retrets ni res, jo ara visc feliç i crec que tothom està content”.

Captura d'Ivana Icardi, Marta López i Ana María Aldón plorant al bany de GH DÚO
Ana María Aldón s'ha confessat amb Ivana sobre la situació actual amb el seu exmarit | Mediaset

Això sí, enviant un revés cap al clan del torero, ha indicat: “El nen té pare i mare, no cal que es fiqui ningú més. I si els pares no tenen problemes, per què han de crear-ne els altres? És que és dur”. A més, ha afegit sobre el petit que “qui el du i el porta soc jo, a casa meva no ha vingut ningú a buscar-lo”.

Ana María, en aquesta ostentació de sinceritat, ha explicat la quantitat que Ortega li passa a ella per a les despeses del nen: 1000 €. Una xifra que s'uneix a la qual fa front referent a l'educació del menor i de la qual s'encarregarà, perquè ho ha expressat, fins i tot després de mort.

Ana María Aldón també parla de la seva filla Gema

Ana María Aldón, que està traient informació personal de companys com Asraf, tampoc ha dubtat a posar sobre la taula que està preocupada per la seva filla, Gema. El motiu és que sap que aquesta no està travessant un bon moment, ja que ha trencat recentment amb el seu xicot.

Entre llàgrimes, l'andalusa ha admès al confessionari que “cada dia li truco per donar-li ànims, encara que ara no hi soc. Sé que ella em necessita i jo vull que estigui bé, que té una nena per lluitar. La vida no s'acaba quan una persona desapareix i vull que sigui forta i tiri endavant, com jo moltes vegades”.

Captura d'Ana María Aldón plorant a la casa de GH DÚO
Ana María Aldón està molt preocupada pel benestar de Gema | Mediaset

Aldón fins i tot ha volgut demanar disculpes públiques a Gema. Ho ha fet dient: “Si algun cop li he fallat, que sàpiga perdonar-me”.

Ana María, després de sortir al jardí, ha topat amb Elena, que li ha donat diversos consells. Així, li ha indicat que, encara que no estigui d'acord amb tot allò que fa la seva filla, ha de deixar-li fer, perquè és la seva vida i el seu camí. De la mateixa manera, “ella aconseguirà ser feliç, encara que no naixem sent-ho i hem d'aprendre de tot allò que ens va passant”.

“Venim sols i marxem sols, per molt que vinguin persones i que visquem un amor. Fixa't, la meva filla està en aquest moment de comprendre que no pot deixar la seva felicitat a les mans de l'amor. I la teva es curarà, trobarà el seu camí”.