Muntatge amb una captura de Curro a 'La Promesa' i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

L'amenaça a un dels protagonistes de 'La Promesa' que li podria costar la vida

La vida de Curro corre perill després que la marquesa i el capità hagin planejat desfer-se'n

Curro s'enfronta a un gran perill a La Promesa del qual ni tan sols n'és conscient. I és que la marquesa i el capità planegen desfer-se'n, sobretot quan el seu romanç amb la Martina està a punt de veure la llum.

La rebel·lia que ha mostrat el jove comença a suposar un autèntic problema. Mentre que, d'altra banda, l'acomiadament de María Fernández ha deixat tothom força impactat.

Jana intenta fer tot el possible per ajudar la seva amiga, alhora que es va distanciant cada cop més de Manuel. El fill dels Luján està desesperat davant el menyspreu mostrat per la seva estimada, que no en vol saber res.

Captura amb els personatges de Curro i Martina a 'La Promesa'
Algú planeja desfer-se de Curro a 'La Promesa' | RTVE

Una cosa que el porta a sincerar-se amb la seva germana Caterina i a adonar-se que està desaprofitant la seva vida. Just per això, pren una decisió important i és que Manuel vol reprendre la seva gran passió i volar.

De la mateixa manera, Pía sorprèn amb l'actitud que mostra dins del servei, i és que no creu en la innocència de María Fernández. A més, no triga a assignar-li el llit on dormia la donzella a Vera, perquè ocupi el seu lloc.

La vida de Curro corre greu perill a La Promesa

Aquest gest molestarà molt a la Jana, que torna a tenir un nou enfrontament amb la mestressa de claus. A més, Margarita es mostra disposada a enfrontar-se a Pelayo.

I és que el va veure parlar amb el mag després de l'espectacle, i per això té serioses sospites que ell té alguna cosa a veure amb el robatori.

Captura de la sèrie 'La Promesa' amb els marquesos de Luján junts
Manuel no aconsegueix acostar-se a Jana | TVE

El que també es mostra disposat a trobar el veritable responsable és Abel, que descobreix que Jerónimo ha mentit a la seva coartada. Tot i això, les seves intencions anirien més enllà, ja que pretén que María Fernández recuperi el seu lloc i així guanyar-se l'afecte de Jana.

Mentre que, per altra banda, Leonor sembla entrar en raó i per fi es mostra oberta a perdonar la seva cosina Martina. Finalment, és Margarita la que aconsegueix mediar entre totes dues i aconsegueix el miracle abans que Leonor marxi als Estats Units.

A més, el nerviosisme de Feliciano crida molt l'atenció, encara que Ròmul serà l'únic que sàpiga el veritable motiu.