Muntatge del personatge de Crepo a 'Amar es para siempre' seriós, logo de la sèrie i un emoji enamorat
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' impacta en anunciar de qui està enamorat l'actor principal

'Amar es para siempre' ha mostrat que aquest protagonista pretén iniciar una nova relació, que resulta cridanera

Amar es para siempre està aconseguint uns boníssims índexs d'audiència les últimes setmanes. I això és perquè es troba oferint unes trames realment interessants i plenes d'intrigues i suspens. Encara que també hi està tenint cabuda l'amor, ja que ha fet que es torni a enamorar un dels seus personatges centrals.

Amar es para siempre ha fet que Crespo, que fins ara havia estat l'amant d'Elena, hagi decidit obrir el seu cor a una altra persona. S'ha enamorat de Sofía.

Amar es para siempre fa que Crespo torni a enamorar-se

Amar es para siempre ha posat sobre la taula aquests dies que la relació de Lola i Román és a la corda fluixa. Tot al mateix temps que ha mostrat els problemes de Quintero i Silvia. Però és que, a més, ha deixat clar que Crespo ha fet un gir radical als seus sentiments.

La sèrie d'Antena 3 durant molts episodis ha posat l'empresari als braços d'Elena, la dona del seu amic Federico. Tots dos han estat amants apassionats i han estat a punt de ser enxampats més d'una vegada. Una relació que ha quedat paralitzada per les circumstàncies, encara que ell estava molt enamorat i fins i tot volia casar-s'hi.

Captura d''Amar es para siempre' amb Crespo i Sofia fent-se un petó
'Amar es para siempre' ha deixat bocabadats els espectadors amb el petó de Crespo a Sofía | Atresmedia

Amar es para siempre ha volgut donar a Crespo l'oportunitat d'una altra relació, concretament, amb Sofía. Ell l'ha convidada a una festa i li ha acabat fent un petó, per a sorpresa d'aquesta, que no s'esperava una cosa així. Després d'aquest petó, ha posat tot el seu afany a conquistar-la, per la qual cosa s'ha presentat davant d'ella amb un ram de flors i amb intencions de tenir una altra cita.

L'empresari està enamorat de la dona i ho ha confessat a Federico, encara que no li ha revelat la seva identitat. Tan forts són els sentiments que té, que pensa que vol estar al seu costat i iniciar una vida en comú.

El que ell no sap és que això que sent no és mutu. Ella s'ha acostat per una investigació policial i amb qui té una relació és amb Isidre. Per aquest motiu, no dubtarà a donar-li llargues una vegada i una altra a Crespo i explicar al seu estimat el que ha passat.

Captura d''Amar es para siempre' amb Crespo i Sofia parlant en una terrassa
'Amar es para siempre' mostrarà la insistència d'ell | Atresmedia

Amar es para siempre té els espectadors expectants amb aquest enamorament inesperat del protagonista, que donarà molt de joc als pròxims capítols. Primer, perquè continuarà entestat a conquistar Sofía i aquesta tornarà a rebutjar-lo, encara que sap que ha de continuar a prop d'ell.

Segon, perquè l'examant de Crespo descobrirà avui que torna a estar enamorat i se sentirà gelosa. De fet, intentarà indagar sobre qui és aquesta dona que ara ocupa el seu lloc al cor d'aquell.

Captura d''Amar es para siempre' amb Elena i Crespo parlant al sofà
'Amar es para siempre' deixarà clar que Elena està interessada a saber qui és la conquesta del seu examant | Atresmedia

Amar es para siempre: més situacions interessants a l'episodi d'avui

Amar es para siempre té previst viure més moments intensos al capítol d'aquesta tarda. Per exemple, Malena s'emportarà el seu primer desengany amorós, ja que veurà Curro fer un petó a una altra noia. Aquesta situació la deixarà destrossada i s'acabarà obrint amb la seva tieta Victoria, que farà de consellera sentimental.

A més, Román descobrirà que la seva mare està darrere de l'arribada d'Arnau i dels intents de trencar la seva relació amb Lola. Així, s'adonarà que ha caigut en la trampa i decidirà prendre mesures. Sí, per resoldre la seva ficada de pota i per aconseguir que Elena no aconsegueixi el seu propòsit.

Captura d''Amar es para siempre' de Román i Lola parlant asseguts en un banc
Al capítol d'avui d''Amar es para siempre', Román obrirà els ulls per fi | Atresmedia

De la mateixa manera, es descobrirà que Silvia i Quintero estan sent seguits i fotografiats. I també es produirà un altre moment tens amb Federico, que es trobarà absolutament desorientat. Serà Manolita qui el trobarà i l'ajudarà.