Muntatge amb el plató d''El Desafío' al fons, Victoria Federica somrient amb un monyo i el logo del programa
TELEVISIÓ

Algú d''El Desafío' revela com es comporta Victòria Federica darrere de les càmeres

Aquest integrant de l'equip d''El Desafío' ha volgut així tancar la polèmica sobre l'actitud de Victòria Federica

El Desafío és un dels programes de més èxit de la televisió actual del nostre país. Està a un pas de conèixer el nom del guanyador d'aquesta temporada, i per això ja està gravant la que serà la seva cinquena edició. I aquesta comptarà amb la presència de Victòria Federica com a concursant.

Les darreres setmanes, s'ha parlat molt de com està sent el comportament de la jove en el format. I la veritat és que no ha sortit ben parada.

Per aquest motiu, ara un integrant de l'equip d'El Desafío ha volgut explicar la veritat i deixar-la en bon lloc. En concret, qui ha fet aquest pas ha estat Juan del Val, que hi exerceix com a jurat.

Victòria Federica, qüestionada pel seu comportament a El Desafío

El Desafío va començar fa uns dies a gravar la seva cinquena edició, en què el fitxatge estrella és Victòria Federica. Aquesta, amb el suport del seu pare, ha volgut fer el salt a la televisió, com una manera d'impulsar encara més la seva faceta com a influencer.

Des que es va conèixer la seva incorporació al format com a participant, tothom se n'ha fet ressò. I la veritat és que la majoria de les informacions no han estat positives. Un exemple és que se li ha retret que, al contrari que els seus companys, acudís al plató amb cotxe i ocultant-se amb una manta.

Encara més, també s'ha criticat que posés condicions per signar el contracte. Entre aquestes, que no es faria menció a la seva família materna i que ella triaria la roba que lluiria a cadascuna de les emissions.

Primer pla de Victòria Federica de Marichalar mirant a càmera

Per si no n'hi hagués prou, aquests dies la revista Lecturas ha parlat amb persones de l'entorn d'El Desafío i no han deixat precisament bé Victòria. Han manifestat que té dificultats per congeniar amb els membres de l'equip. Fins i tot han indicat que la seva timidesa extrema la porta a tenir dificultats per deixar-se emportar davant les càmeres i “per expressar-se com cal”.

Juan del Val revela el que passa amb Victòria Federica a El Desafío

Victòria Federica ha estat qüestionada per les dades publicades sobre el seu pas per El Desafío. I en aquest cas hi ha una persona del programa que ha volgut donar-li una mà. Ha estat Juan del Val, que és membre del jurat.

Al programa La Roca, de La Sexta, és on ell ha esclatat contra allò que s'ha publicat sobre la jove. Ha dit: “Aquesta informació és falsa i perjudicial. És fer mal per fer-ho”.

Després d'això, ha afirmat: “No és veritat que no s'hi adapti. I no és veritat que no sàpiga parlar. Us ho prometo”.

Això sí, ha admès que “evidentment és molt tímida i no està acostumada a les càmeres. Però és una nena que és un encant i us asseguro que no hi ha cap problema amb Victòria. Si no fos així, juro que no ho diria”.

Captura de Juan del Val parlant al programa 'La Roca' de LaSexta

Així mateix, ell ha vingut a ratificar una cosa més que es va publicar sobre la neboda dels monarques. Ens estem referint al fet que darrere de càmeres canvia molt. Sí, que quan no s'està gravant es relaxa, parla amb tots els seus companys, riu amb ells i hi ha cordialitat entre els concursants.

En efecte, sembla que amb qui millor sintonia té la filla de Jaime de Marichalar és amb una altra influencer, amb Lola Lolita. Encara que també s'emporta molt bé amb Manuel Díaz, ja que comparteixen la seva passió pel món del toreig.

Muntatge dels concursants de la cinquena edició del Desafiament: Victòria Federica, Genoveva Casanova, Feliciano López, Lola Lolita, Roberto Brasero, Susi Caramelo, Gotzon Mantuliz i El Cordobés

Sigui com sigui, caldrà esperar que s'emeti la pròxima edició d'El Desafío per veure què passa realment amb Victòria. Sí, per saber la veritat sobre el seu comportament davant les càmeres i la seva timidesa.

➡️ Televisió

Més notícies: