Muntatge amb el personatge de Jana davant del Palau de 'La Promesa'
TELEVISIÓ

Els actors de 'La Promesa', davant la nova sèrie que els podria desbancar a RTVE

La productora de 'La Promesa' prepara una nova sèrie que amenaça desbancar el gran èxit de RTVE aquest 2024

La Promesa ha esdevingut la gran aposta de RTVE a les tardes, i és que la ficció ja és tot un èxit. Així, més d'un milió d'espectadors segueixen les aventures de la Jana, el Manuel i la resta de protagonistes.

Sobretot ara, quan la història es troba en un moment àlgid i la trama no deixa de sorprendre'ns amb girs nous i inesperats. Per exemple, la marxa de Jimena o la desaparició de María Fernández, que ens manté a tothom en suspens.

Tot i això, aquest 'boom' de La Promesa podria tocar fons molt aviat, sobretot veient els plans que la productora de la sèrie té de cara al 2024.

Es tracta de Valle Salvaje, l'emocionant nova sèrie de Bambú Producciones que juntament amb La Moderna rivalitzaran cada tarda per captivar l'audiència.

Captura d'actor Arturo Sancho en una escena de 'La Promesa'
'La Promesa' ens manté enganxats cada tarda | RTVE

De fet, els detalls que anem coneixent sobre això cada cop ens deixen més intrigats. Així, des de la productora prometen que "no és una sèrie més al panorama televisiu".

La productora de La Promesa prepara una nova sèrie

És més, “representa un avenç significatiu en la qualitat i la narrativa de les produccions espanyoles”. A més, prometen portar un elenc impressionant per a aquesta nova ficció històrica.

Tot i que, en certa manera, també tindrà certa relació amb la trama de La Promesa. És més, ens remunta a 150 anys enrere, abans de la història dels Marquesos de Luján.

Tot indica que RTVE ha trobat el filó en aquesta mena d'històries, que aconsegueixen mantenir enganxat el públic.

Captura de 'La Promesa', amb Simona i Candela, les cuineres
'Valle Salvaje' promet ser tota una bomba | Atresmedia

I pel que fa a la sinopsi de la nova sèrie, sembla que girarà al voltant d'una jove de 20 anys anomenada Adriana, que després d'assistir a un ball al Palau Reial, ha de viatjar a Astúries per conèixer el seu futur marit.

Pel que sembla, la jove descobreix que havia estat promesa en secret i sense el seu coneixement. A més, a sobre de mals, un cop arriba al nord, a la seva nova casa serà tractada com una esclava. Cosa al que se suma també una impactant història d'amor i també molts misteris que prometen enganxar-nos.

Pel que fa a la data d'estrena, s'espera que sigui el juny que ve, i passaria a substituir 4 estrellas al prime time.