Primer pla de l'actor Pep Munné

TELEVISIÓ

L'actor Pep Munné commou després del seu any més complicat: 'He perdut molts amics'

Pep Munné estrena l'obra de teatre 'Las rosas de papel', la qual es podrà veure del 7 al 18 de febrer al teatre La Gleva de Barcelona

Pep Munné és un dels grans actors del panorama nacional. El català ha participat tant en televisió, teatre i cinema. L'actor ha format part de sèries de la televisió pública de Catalunya com La Riera o Com si fos ahir.

Entre la seva llarga trajectòria professional destaca La casa de papel, La trampa de la luz, El niño pez, entre moltes altres. Aquest dimecres 31 de gener, va ser un dels convidats del 'Tot es mou', presentat per Helena García Melero.

Ho va fer per presentar la seva nova obra de teatre Las rosas de papel al teatre La Gleva de Barcelona la qual estarà disponible del 7 al 18 de febrer. En ella, es posarà a la pell del poeta Jaime Gil de Biedma i acostarà el públic a l'obra del conegut escriptor.

"Aquest any ha estat terrorífic"

Pep Munné, als seus 70 anys, un dels temes que tracta a l'obra és el pas del temps. Per aquest motiu, Helena García Melero va voler preguntar a l'actor com vivia el pas del temps, ja que, per sort o per desgràcia, és una cosa que ens afecta a tots.

"Ara començo a fer un repàs de la meva vida, cosa que no havia fet mai. He perdut molts amics pel camí, aquest any ha estat terrorífic, se n'han mort molts. I això convida a una reflexió, i per primera vegada he pensat: Què has fet a la teva vida?", començava Pep Munné.

Imatge de Pep Munné al 'Tot es mou' de TV3
Pep Munné a l'entrevista al 'Tot es mou' de TV3. | TV3

Pep Munné va explicar que fa anys que la històrica actriu Núria Espert, li va dir que el seu problema és que no tenia un pla. El català va manifestar que en un primer moment no va entendre el que li estava dient, tot i això, anys després ho va acabar comprenent.

"Un ha de tenir un pla, un punt, i marcar-se el camí per convertir aquest pla en una realitat. I jo no ho havia fet mai, les coses sempre m'han vingut, mai no les he provocat", va sentenciar Pep Munné a l'espai del canal català.

En aquest moment, l'entrevista va agafar un to més profund i Helena García Melero va posar sobre la taula el famós "judici final". "Aquell últim moment, l'últim sospir i ens preguntem què hem fet a la nostra vida", va dir la presentadora.

Pep Munné va afegir que "és molt bonic fer-ho abans. A mi em queden anys, espero", va concloure l'intèrpret mirant el cel i aixecant les mans.