Foto genèrica d''Amar es para siempre' amb tots els personatges
TELEVISIÓ

Un actor d''Aída' triomfa gràcies a 'Amar es para siempre' i la seva vida fa un gir

'Amar es para siempre' compta entre els seus actors amb un intèrpret que va trigar a trobar el seu lloc al món de la interpretació

Amar es para siempre s'acomiadarà definitivament de l'audiència a principis de l'any que ve. La longeva sèrie d'Antena 3 ha succeït El Secreto de Puente Viejo com la sèrie espanyola de sobretaula més vista. Una ficció que també ha donat moltes alegries a intèrprets com ara l'actor que va treballar a Aída i que ara s'ha convertit en imprescindible a la sobretaula.

Ell és Sebas Fernández, també Sebas a la ficció. El seu personatge va començar el seu camí al mateix temps que Amar es para siempre. Des de 2013 es fa passar per un asturià que ha conquistat el públic per la seva naturalitat i simpatia.

Amar es para siempre ha donat l'èxit a un dels seus actors

Es tracta d'un personatge ben conegut pel seu paper a la pantalla petita, però no tant a la vida real. Pocs saben que, a més, Sebastián Fernández també va treballar en sèries tan conegudes com Aída. El madrileny ja té experiència al món de la interpretació, desenes de pel·lícules, sèries de televisió i obres de teatre avalen la seva carrera.

Des de petit era el graciós de la família. Va començar interpretant papers al Teatro García Lorca de Getafe i amb algunes figuracions a la televisió. Sèries com Amar en tiempos revueltos, Cuéntame cómo pasó i Hospital Central apareixen al principi de la seva trajectòria professional.

La seva simpatia i espontaneïtat l'han mantingut al seu lloc en la longeva ficció d'èxit d'Antena 3. Pel que fa al personatge que interpreta, Sebastián ha reconegut en alguna entrevista que té moltes coses en comú amb ell. Tot i això, destaca que a la vida real no és gens garrepa, el contrari que el Sebas de la ficció.

Sebas Fernández posant en una imatge promocional d''Amar es para siempre'
Sebastián Fernández interpreta Sebas en 'Amar es para siempre' | Antena 3

L'actor, que ha estat en Amar es para siempre des de la primera temporada, va començar com a figurant i va aconseguir un paper fix a la sèrie, amb frases i trames. Les seves intervencions freqüents el van convertir en un habitual, de manera que va acabar formant part de l'elenc principal.

"Vaig començar de figurant a les primeres seqüències i a poc a poc vaig agafar protagonisme", explicava en una entrevista a El Periódico de España. "Em vaig inventar que el personatge fos barrut, era al bar i agafava el flascó de vi i em servia, o una rosta per darrere de la barra…". Sebas, que va néixer a Getafe, reconeix que al seu barri hi ha "molts bars i hi ha molta fauna i ho vaig anar afegint al meu personatge", assenyala.

De figurant a tenir un paper en una de les sèries més longeves de la televisió

L'actor es mostrava encantat que, tants anys després, "continuen tenint la imaginació que hi hagi tantes històries diferents". El seu personatge menja i beu en gairebé totes les seqüències en què apareix. "Estic encantat de la vida, és com estar tot el dia al bar, però cobrant", destacava.

Primer pla de l'actor Sebas Fernández somrient a 'Amar es para siempre'
Sebas Fernández s'ha fet un lloc a la televisió gràcies a 'Amar es para siempre' | Antena 3

Una feina amb què ha vist reconegut el seu talent i que li ha donat l'oportunitat de "treballar amb un munt de gent que he admirat tota la vida".

No obstant això, no falta gaire perquè Sebas, el de la ficció, digui l'adeu definitiu quan Amar es para siempre arribi al final. Un desenllaç en què hi haurà retrobaments importants i moments molt especials per als protagonistes. Serà el final de la història dels Gómez Sanabria a la Plaza de los Frutos.