Imatge dels protagonistes de la telenovel·la 'Pecat Original'
TELEVISIÓ

L'actitud dels actors de 'Pecado Original' fora de càmeres explica moltes coses

L'elenc de 'Pecado Original' deixa sense paraules tots els seguidors de la sèrie en compartir a les xarxes com és la relació que hi ha entre ells

Els actors de Pecado Original han esdevingut grans amics fora de la pantalla petita. I n'és una prova alguns dels vídeos divertits que circulen a través de les xarxes socials.

Com ja hem pogut veure durant totes les emissions d'aquesta ficció turca, la seva trama pot canviar en qüestió de minuts. Tant és així que dos dels personatges poden passar de l'amor a l'odi d'un dia per l'altre.

Yigit i Lila a 'Pecat Original'
Malgrat els seus conflictes dins de la sèrie, els actors de 'Pecado Original' són grans amics | Atresmedia

Ara bé, fora de càmeres, la relació entre els actors de Pecado Original és totalment diferent. A conseqüència de les llargues jornades de rodatge, l'elenc ha aconseguit estrènyer llaços. Una actitud que comparteixen amb els usuaris de les xarxes socials.

Els actors de Pecado Original mostren a les xarxes com és vertaderament la seva relació

Els actors de Pecado Original deixen al descobert a través de les xarxes socials la bona sintonia que hi ha entre ells. Un exemple és la publicació que va compartir l'actriu Ayşegül Çınar el darrer 27 de setembre de 2018.

Imatge d'una de les protagonistes de 'Pecat Original', Ayşegül Çınar
L'actriu Ayşegül Çınar comparteix un vídeo divertit a les xarxes socials | Instagram, @cinaraysegull

Aquell dia, l'actriu que dona vida a Lila Argun dins aquesta ficció turca va compartir amb els seus més de 315 000 seguidors d'Instagram un vídeo molt divertit. S'hi pot veure l'artista amb els seus dos companys, Talat Bulut i İlber Uygar Kaboğlu.

De vegades, els rodatges s'allarguen més del compte. Per això, l'elenc de Pecado Original aprofita els descansos per passar una bona estona junts.

"Així estem a les 23:30", va escriure Ayşegül Çınar, al costat del vídeo en què apareix ballant amb els seus dos amics i companys de feina.

Com es podia esperar, aquesta divertida escena no va passar desapercebuda per als seguidors de Pecado Original. "Per què semblen una vertadera família?", es preguntava una de les internautes. "Molt bonic, ho he vist 100 vegades", va assegurar un altre usuari.

Després de veure aquest vídeo i uns altres de similars, molts dels seguidors d'aquesta sèrie es van quedar sense paraules en descobrir la bona sintonia que hi ha entre els seus actors. I molt més després de saber a la perfecció com és la seva relació dins de la ficció.

Imatge de Yildiz i Ender, protagonistes de Pecat Original, a l'episodi de dimarts 12 de desembre
Eda Ece i Sevval Sam són grans amigues fora de la sèrie | Antena 3

És curiós veure com, per exemple, Eda Ece i Sevval Sam són grans amigues, mentre que els seus personatges dins de Pecado Original, Yildiz i Ender, no es poden ni veure.

No hi ha dubte que aquesta ficció turca dirigida per Ece Erdek Koçoğlu s'ha convertit en una de les favorites per tota l'audiència d'Antena 3. De fet, cada tarda es posiciona com un dels formats més vistos de la seva franja horària.