Muntatge de fotos dels principals actors i actrius de la sèrie '4 Estrelles' i, al costat, dues imatges borroses dels seus protagonistes
TELEVISIÓ

'4 estrellas' confirma dues reconciliacions que canvien la trama a última hora

'4 estrellas' ha sorprès els seus espectadors amb aquests dos girs inesperats que donaran molt de joc

4 estrellas ha començat la setmana força forta, ja que ha tornat a deixar perplexos els seus seguidors amb els canvis que ha introduït. Sí, perquè, per a sorpresa de tothom, ha optat per provocar dues reconciliacions inesperades.

4 estrellas ha aconseguit, d'una banda, que facin les paus Miguel i Arturo, després de viure una situació realment difícil. I, de l'altra, ha provocat que tornin a acostar-se Clara i Pedro, després de viure una cita horrorosa. Dos girs a l'últim moment que han modificat la trama i dels quals tothom parlarà molt.

4 estrellas aconsegueix la reconciliació de Miguel i Arturo

4 estrellas ha viscut uns últims capítols on Rita i Rafael han tornat a estar junts. I on també s'ha trencat completament l'amistat de Miguel i Arturo. Tot perquè l'alcalde s'ha ficat al llit amb l'ex del seu company de pis, malgrat saber que volia intentar recuperar-la.

Des que la veritat ha sortit a la llum, la sèrie de La 1 ha mostrat que Romaña no ha volgut saber res de l'edil. Fins i tot ha pres la decisió d'abandonar la casa que comparteixen, i això que el seu col·lega fins ara li ha demanat disculpes de manera reiterada. Ha exposat amb claredat que no perdona ni oblida.

Plànol curt de Miguel Romaña, personatge de la sèrie '4 Estrelles' enfadat en un capítol de la sèrie
'4 estrellas' ha evidenciat que Miguel no volia saber res d'Arturo, però les coses han canviat a l'últim moment | RTVE

Tanmateix, 4 estrellas és conscient que aquest duo dona molt de joc a la trama, per la qual cosa ha decidit que hi hagi una reconciliació. I aquesta ha tingut lloc de la manera més singular.

El que ha passat és que els dos homes han arribat discutint a l'habitatge que comparteixen i s'hi han trobat una cosa inesperada. Han vist que tot estava regirat i finalment han descobert dos encaputxats que els han amenaçat amb armes. Per això, no han tingut més remei que no oposar resistència i han acabat lligats de mans.

No obstant això, han intentat alliberar-se i, en aquell moment, un dels dos lladres ha agredit Miguel. Aquest s'ha encarat amb el delinqüent i, quan rebria una punyalada, Arturo ha aconseguit deixar-se anar de les cordes i enfrontar-se a aquell. Ho ha fet per evitar que el seu amic patís cap mal i el que ha acabat patint-ho ha estat ell, després de caure a sobre d'una taula de vidre.

4 estrellas ha fet que això els hagi acostat, ja que el propietari del Chelsea ha valorat el gest que ha tingut Arturo defensant-lo. Per aquesta raó, tot i que encara no l'ha perdonat, ha decidit que s'hi quedarà vivint un mes.

Així doncs, podrà encarregar-se de cuidar-li les ferides que té, cosa que propiciarà que aquesta parella tan singular protagonitzi més embolics a partir d'ara.

4 estrells apropa cada vegada més Clara i Pedro

4 estrellas, a més, ha aconseguit que Clara i Pedro també lliguin caps, després del desastre de la seva primera cita. Aquesta va acabar amb ella marxant del restaurant, després de descobrir que ell és un amant dels bous i de la caça.

Clara i Pedro, dos personatges de la sèrie '4 Estrelles' discutint a la cuina
'4 estrellas' donarà una altra oportunitat a la relació de Pedro i Clara | RTVE

La sèrie ha fet que, després d'aquella vetllada desastrosa, hagin tornat a veure's a l'hotel i la veritat és que les espurnes han tornat a saltar entre tots dos. Tant és així que el germà d'Ainhoa s'ha atrevit a suggerir a la seva cap que no hi havia ningú a casa seva i que la convidava. Una proposta que l'ha deixat estupefacta i que ha respost amb una negativa, encara que, en certa manera, li ha agradat l'atreviment.

La relació que han iniciat els seus fills i una mentida d'aquests els ha fet tornar a estar cara a cara. Aquest moment, malgrat la tibantor, ha deixat clar que s'atreuen i molt. I a l'avanç del pròxim capítol hem vist que, al final, es deixaran portar i acabaran fent-se petons.

Vaja, que arrenca una relació que donarà molt de joc a partir d'ara i que canviarà la trama indiscutiblement. Propiciarà un gir en la seva relació professional i nous embolics amb tota probabilitat.