Muntatge fotogràfic entre dues imatges d'una baralla protagonitzada per dos joves a Lorca
SUCCESSOS

El vídeo d'una baralla al mig del carrer que porta gairebé dos milions de visualitzacions

La baralla protagonitzada entre dos joves d'origen marroquí es va saldar amb un ferit. Una tercera persona ho va gravar tot i la Policia ha pogut identificar-los

Els veïns de Lorca, a Múrcia, van viure una baralla caòtica en un dels carrers de la ciutat. Dos joves d'origen marroquí van protagonitzar un violent altercat a plena llum del dia que va acabar amb un ferit per arma blanca.

Es tracta d'una baralla protagonitzada entre dos joves, estrangers, que s'ha acabat en un apunyalament. Tal com es pot veure a les imatges que circulen a les xarxes socials, els adolescents de donen puntades de peu, fins que un utilitza una arma blanca. L'adolescent utilitza un ganivet que porta a la mà i el clava a l'altre en un costat.

Segons avança La Verdad , els joves es van embrancar al carrer José María Zarauz de Lorca, al barri de San Lázaro. Després de ser ferit, el jove intenta continuar amb la baralla, fins que el dolor per la punyalada que ha rebut li impedeix continuar. L'agressor, en veure'l, marxa corrent amb l'arma blanca, amb un altre jove.

Un dels joves, detingut

Les imatges de la baralla han corregut com la pólvora a les xarxes socials. De fet, acumulen gairebé dos milions de visualitzacions. A més, han estat claus per a la investigació executada per la Policia Nacional.

Aquestes han permès al cos detenir un dels protagonistes, el qual és més gran. Al presumpte agressor se li imputa un delicte de lesions, i, ara, haurà de respondre davant del jutjat. Pel que fa a la "víctima", la Policia Nacional ha confirmat que es troba fora de perill i estable.

Tot i que la situació està controlada, ell mateix ha llançat un missatge al seu agressor des de l'hospital. "Perquè sàpigues que sóc un home, no denuncio, però cuida les teves esquenes. Jajaja, et vaig ficar bé eh, vas haver d'apunyalar-me i sortir corrents. Ens veurem una altra vegada a veure si et serveix apunyalar tu i la teva màfia", apunta.

A la imatge es veu el jove, aparentment, bé, sembla no haver tingut greus conseqüències per la punxada que va rebre. Tot i això, sembla que es vol venjar de l'acció.

Cal ressenyar que aquest no és el primer aldarull que ha viscut la Regió. De fet, diversos veïns apunten que molts adolescents queden per enganxar-se mentre els companys i amics el graven amb el mòbil i el pugen a les xarxes socials per difondre'l. Una situació que s'expandeix a la resta del país.