Muntatge de fotos d´un guàrdia civil d´esquena i, al costat, la imatge d´un bomber apagant un foc i una parella amb la cara pixelada
SUCCESSOS

Les tres hipòtesis sobre la mort d'Ángel, Elvira i Laura, la família de Chiloeches

Ángel Villar, Elvira Fernández i Laura —la filla dels dos— van ser trobats sense vida amb ferides d'arma blanca a casa

Ángel Villar, Elvira Fernández i Laura són les tres víctimes mortals del triple crim de Chiloeches (Guadalajara). El matrimoni i la seva filla de 22 anys van ser trobats sense vida durant la matinada de dissabte passat, 13 d'abril, a casa seva.

La veu d'alarma la va donar l'altre fill de la parella —i el germà de la Laura— quan, en tornar de festa, va veure que un incendi estava cremant la casa familiar. Tot i això, la sorpresa va arribar quan els bombers van aconseguir sufocar les flames i van aparèixer els tres cossos sense vida amb signes de violència.

Els morts eren l'Ángel Villar i l'Elvira Fernández, un matrimoni de 52 anys, i la Laura, la filla de tots dos, de 22 anys. L'avís es va donar al voltant de les 03.30 hores de la matinada i l'habitatge estava ubicat a la urbanització Medina Azahara.

Els tres cossos sense vida van ser trobats amb ferides d'arma blanca

Els bombers van aconseguir apagar el foc al voltant de les 05:00 del matí. Quan els efectius van aconseguir sufocar les flames, van entrar a l'habitatge calcinat. A l'interior, van trobar els cossos d'Ángel, Elvira i Laura a la sala d'estar amb ferides d'arma blanca.

Després de la troballa, un jutjat de Guadalajara va decretar el secret de sumari. Tot i que la investigació ha seguit el seu curs i ahir es van produir les primeres detencions. Malgrat tot, no ha transcendit la identitat dels detinguts.

Muntatge de fotos d´una casa incendiada i, al costat, una imatge d´un Guàrdia Civil d´esquena

Les tres hipòtesis sobre la mort de la família Villar-Fernández

El cas està sota secret de sumari, però hi hauria tres possibles línies de recerca sobre la taula, segons apunta Heraldo.

Un dels possibles sospitosos del crim seria l'altre fill del matrimoni. Un noi de 21 anys que va donar l'avís d'alarma i va trucar al 112 quan va veure que la casa familiar s'estava cremant. El noi, suposadament, tornava de festa quan es va trobar amb l'incendi.

Un altre dels possibles sospitosos del crim seria una exparella de la Laura. És un noi que té antecedents policials i, a més, tenia una ordre d'allunyament per violència de gènere.

Finalment, una altra línia de recerca podria ser que el mòbil fos un robatori. I aquesta indagació podria guanyar força tenint en compte que l'Elvira havia trucat al 112 pocs minuts abans que comencés l'incendi. En aquesta trucada, la mare va alertar que algú havia entrat a l'habitatge.

Tots tres haurien mort a causa de les ferides d'arma blanca, no pas per l'incendi. I, concretament, el cos de la jove de 22 anys hauria estat trobat en posició de fugida.

➡️ Successos

Més notícies: