Fotomuntatge de la cara difuminada de Jayden Romero amb una rodona vermella i de fons un agent de la Policia Nacional

SUCCESSOS

Localitzen en bon estat Jayden Romero, el nen de 9 anys desaparegut

La Guàrdia Civil ha localitzat en bon estat Jayden Romero després de tres dies sense saber-se res sobre el seu parador

Actualització 23/04/2024 18:19 hores

La Guàrdia Civil ha localitzat en bon estat Yeray Romero, de 9 anys, que havia desaparegut a la Vila Joiosa. El nen es troba a l'estranger amb la seva mare, després de tres dies sense tenir pistes del parador del petit, segons ha informat El Español.

La policia havia llançat una alerta a través d'un comunicat que advertia de la desaparició d'un menor de la Comunitat Valenciana. Una situació més que preocupant i més si és possible quan es tracta d'un nen de poca edat.

En aquest cas, la Benemèrita es posava a treballar per intentar localitzar Jayden Romero, un menor de nou anys resident a la Vila Joiosa, localitat pertanyent a la província d'Alacant.

Des de les Forces de Seguretat de l'Estat ja havien avisat tota la població, a qui demanaven col·laboració per trobar el nen. Des de Telecinco.es, es feien ressò de la notícia i apuntaven que podria estar amb la seva mare.

Troben Jayden Romero, el nen de 9 anys desaparegut

Amb tot, la Guàrdia Civil no detallava gaires més aspectes d'aquesta desaparició, encara que instava qualsevol persona que truqués a un d'aquests telèfons, el 062, 112 o 965 83 00 80, si tenia alguna informació sobre el parador del nen per donar el comunicat a les autoritats policials.

Finalment, ha quedat tot en un ensurt. I és que Jayden Romero, de només 9 anys, ha estat localitzat amb vida i en bon estat a l'estranger. La seva mare es troba amb ell i ha tranquil·litzat la població de la Vila Joiosa, que feia tres dies que buscava sense descans el petit.

El menor desapareixia el 19 d'abril passat al municipi d'Alacant. Tot i això, no se n'havia tornat a saber res des d'aleshores, ni es comptava amb cap pista que pogués ajudar a trobar el seu parador.

Captura de la imatge de Jayden Romero, el nen desaparegut, amb la cara difuminada

L'alerta que llançava la Benemèrita venia acompanyada d'una foto d'arxiu del petit Jayden Romero. En aquesta imatge en qüestió, el podem veure amb ulls foscos, cabells de to clar i portant una dessuadora de color verd fosc.

La preocupació era total pel parador de Jayden Romero, que ha estat localitzat finalment a l'estranger en bon estat, després de ser vist per darrera vegada a la zona on residia, la Vila Joiosa.

➡️ Successos

Més notícies: