Maxi i Emmanuel, argentins desapareguts a la platja de Màlaga

Troben la taula de pàdel surf de Maxi i Emmanuel, desapareguts a Màlaga

Els dos amics van decidir anar a veure l'alba al mar, des de llavors no se sap on són

Salvament Marítim va localitzar la taula de pàdel surf en què anaven dos joves desapareguts diumenge passat a la platja de Huelin, a Màlaga.

Maxi Ludvik, de 29 anys, i Emmanuel Soria, de 34, estan desapareguts des que diumenge sortissin a veure l'alba i no tornessin.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Segons explica Santiago Soria, germà d'Emmanuel, els desapareguts feia poc temps que practicaven pàdel surf i havien sortit al mar tres o quatre vegades.

Maxi i Emmanuel, que van fer cas a les alertes per temporal que van assotar tot el país, van sortir a veure clarejar des del mar amb la taula de pàdel surf i un termo de mat.

Cap a les 16.00 hores de diumenge, van començar a trobar a faltar Maxi i Emmanuel, ja que el primer no va anar a treballar. Els familiars i caps de Maxi, li van trucar amb insistència, però no van rebre resposta.

Muntatge de dues fotos de Maxi i Emmanuel, els argentins desapareguts a Màlaga
Els joves no van fer cas de les indicacions per fort onatge | Facebook

Emmanuel, per la seva banda, que estava de vacances a Màlaga, tampoc donava senyals de vida.

El dispositiu de cerca es va iniciar dilluns a les 03.15 hores, on durant el dia es van dur a terme també tasques en mitjans aeris de diversos serveis d'emergències.

Troben la taula en què van desaparèixer Maxi i Emmanuel

Cap a les 18.45 hores de dilluns, els tripulants d'un veler van trobar al mar la taula de pàdel surf i el termo de mat que portaven els desapareguts.

Després de la troballa de la taula i el termo, les autoritats han confirmat que es tracta de la mateixa amb què van sortir els joves, ja que van anunciar a les seves famílies que anaven a veure l'alba des del mar.

La taula i el termo van ser trobades a 15 milles del sud-est de Màlaga, lloc on Salvament Marítim i Guàrdia Civil mantenen la cerca.

Emmanuel i Maxi, els argentins desapareguts a Màlaga
Emmanuel i Maxi van decidir anar a veure l'alba al mar | Facebook

Per això, han utilitzat les embarcacions Salvamar Alnitak i Gadir, l'embarcació LS Cronos de Creu Roja i el patruller Rio Ter Guàrdia Civil. A més, també s'han utilitzat helicòpters del Frontex i de la Guàrdia Civil i l'avió de l'Exèrcit de l'Aire.

Familiars i amics dels desapareguts s'han bolcat també a la recerca, que s'ha estès a les xarxes socials.