Imatge d'un edifici cremat per una explosió sortint fum a Valladolid

Nova explosió de gas a Valladolid: tretze ferits per la deflagració

Segona explosió a un immoble de Valladolid en menys d'un mes

Els veïns del número 23 del carrer Juan de Valladolid encara segueixen en estat de xoc després del que va passar al seu barri fa escasses hores. I és que han vist com s'ha produït una explosió aquesta matinada passada al tercer pis d'un habitatge.

L'explosió ha tingut lloc dimarts a les 5.58 hores. El 112 ha alertat els Bombers i la Policia Local val·lisoletana, Cos Nacional de Policia i Emergències de la Junta de Castella i Lleó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Així mateix, Emergències Sanitàries-Sacyl ha enviat una UVI mòbil i ambulàncies de suport vital bàsic i igualment les empreses subministradores de gas han estat avisades del que ha passat.

Fins a tretze persones han resultat ferides i han estat traslladades a dos hospitals de Valladolid. Així ho ha declarat a prop de l'immoble, Alberto Cuadrado, regidor de Salut Pública i Seguretat Ciutadana.

Aquest ha confirmat que la persona que ha sortit més mal parada d'aquesta explosió és una que viu al lloc de l'explosió. Alhora, producte de la deflagració, s'han hagut d'atendre dos nadons, encara que han estat donats d'alta per sort.

Vuit ferits després d'una forta explosió a Valladolid, la segona en menys d'un mes

Cuadrado ha confessat fa escasses hores que després de l'explosió no hi ha danys estructurals a l'immoble. Aquest no ha hagut de ser evacuat en cap cas i molts veïns encara segueixen vivint a casa sense cap problema.

Edifici cremat per una explosió a Valladolis amb els bombers i l'ambulància al carrer
L'explosió al carrer Juan de Valladolid ha despertat tots els veïns | Emergencias 112 Castilla y León

D'altra banda, la policia científica ja està obtenint mostres per dilucidar en quines condicions s'ha produït aquesta explosió tan forta. Segons el regidor esmentat, s'hauria produït "una explosió de gas", encara que no ho podia assegurar al 100%.

"Esperem que no torni a passar cap desgràcia més, perquè portem una ratxa força complicada", lamentava el regidor.

A més, Cuadrado ha exposat que s'informarà de noves informacions sobre aquest fet quan es tinguin "totes les dades".

Aquestes paraules es van pronunciar perquè la segona explosió a Valladolid és en menys d'un mes. I tot després que l'1 d'agost passat, la primera acabés amb una víctima mortal. A més, aquesta explosió es va saldar amb més d'una desena de ferits al carrer Goya de Valladolid.