Imatge de diversos membres de la Guàrdia Civil

SUCCESSOS

Troben el cos sense vida d'un veí de Lleida que havia sortit a buscar tòfones

L'home, el qual era veí de la província de Lleida, ha estat localitzat mort en una zona de difícil accés a la localitat d'Escané

Apareix el cos sense vida d'un veí de Lleida que havia anat a buscar tòfones a la zona de Montanui (Osca). La Guàrdia Civil va rebre l'alerta de la desaparició del català cap a les 19.20 hores aquest dilluns 29 de gener. Tot i això, el cos sense vida no ha estat localitzat fins aquest matí.

Davant la desaparició, la Guàrdia Civil va desplegar ràpidament un ampli dispositiu de cerca per la zona per on es trobava l'home. El dispositiu estava format per efectius de la Companyia de Graus i agents de Seguretat Ciutadana.

A més d'agents del GREIM Boltanya i Benasco, Paprona Graus, un helicòpter de la Unitat Aèria d'Osca i gossos de rescat. Finalment, a la recerca també s'hi van sumar diversos voluntaris.

El cos sense vida pertany a un veí de Lleida

Malauradament, un dels grups de recerca ha localitzat el cos sense vida aquest dimarts 30 de gener. El cadàver ha estat trobat cap a les 11.30 hores en una zona de difícil accés a la localitat d'Escané (Montanui).

El cos s'ha traslladat a l'heliport de Benasc. On es fan càrrec els serveis funeraris per dipositar-lo a l'Institut Anatòmic Forense d'Osca. El qual instrueix les diligències el GREIM de Benasc.

Fins ara, es desconeixen més detalls sobre el succés i sobre la víctima mortal. Només ha transcendit que és un home de 78 anys i veí del Pont de Suert, municipi de la província de Lleida.