Imatge de l'habitatge on vivia la dona assassinada amb el seu fill de tres anys en Les Gabias (Granada)
SUCCESSOS

Troben a Espanya els cossos sense vida d'una dona embarassada i el seu fill de 3 anys

Els bombers van localitzar els cossos en una casa de Granada, després que el marit donés l'avís

Dissabte passat, efectius del Cos de Bombers de Granada van trobar els cossos sense vida d'una dona embarassada de 38 anys i el seu fill de tres anys. Tots dos estaven ubicats en una casa del municipi granadí de Las Gabias. Va ser la presumpta parella de la víctima qui va avisar a emergències, després d'una suposada troballa al seu domicili.

L'home treballa com a pilot en una companyia aèria i estava fora de la ciutat en aquell moment. Fins al seu domicili es van traslladar membres de la Guàrdia Civil, la Policia Local i els Bombers, que van obrir la porta per la força. En entrar, van localitzar els dos cadàvers al seu interior.

Segons el diari Ideal de Granada, hi havia fum a la casa i un matalàs cremat. De moment, es desconeixen les causes oficials que van produir el terrible succés. La Guàrdia Civil ha activat el protocol judicial per tal d'aclarir les causes tan aviat com sigui possible.

Un cotxe de Bombers durant un simulacre de sinistre de trànsit múltiple, a l'IES Pío Baroja, a 25 de maig de 2023, a Madrid (Espanya)
El Bombers de Granada van trobar els cossos sense vida | Europa Press

L'alerta procedia de les Illes Balears

Els fets van produir-se el passat 27 de maig quan un home que es va identificar com el marit de la difunta, va alertar al 112 Balears que s'estava produint un robatori al seu domicili de Granada. L'home que va donar la veu d'alarma no estava a la casa, ja que estava treballant fora com a pilot d'avió. En aquell moment, la centraleta insular va traslladar la trucada als seus companys d'Andalusia, que no havien rebut cap avís relacionat.

L'alerta va tenir lloc al voltant de les 09:15 hores del matí. Immediatament, es va iniciar un dispositiu d'emergència i es va desplaçar fins al lloc dels fets per tal d'entrar a l'edifici. Els Bombers van aconseguir forçar la porta i així accedir a l'esmentada casa.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, que continua oberta a la recerca de respostes per esclarir què va passar. La Policia Judicial de l'institut armat està recollint proves a la zona per ajudar a aclarir la situació. Els agents han preguntat als veïns del municipi i han visualitzat les càmeres de seguretat de diversos habitatges de la zona. A hores d'ara, l'únic detingut és el germà de la dona embarassada.

Alguns veïns, parlant amb Ideal, han afirmat haver vist un petit incendi a l'interior de la casa. No obstant això, el centre coordinador d'emergències a Andalusia ha informat que no tenien avisos per possibles incendis a la zona.

D'altra banda, fonts pròximes a la investigació han explicat a EFE que hi havia sang a la casa, així com fum, tot i que encara que es desconeix l'origen d'aquest últim.

L'alcaldessa de Las Gabias, María Merinda Sábada, ha demanat prudència i resta a l'espera de què es procedeixi a la investigació. A més, va indicar que l'home va avisar al 112 que algú intentava accedir a l'habitatge i que, després d'això, ja no podia comunicar-se per telèfon amb la seva dona. Els fets van tenir lloc a la urbanització Los Chopos, una zona de xalets unifamiliars pertanyents al municipi.