Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena

Trobats dos cadàvers en descomposició en una casa de Sevilla

A falta de més dades, les autoritats han confirmat que les dues persones portaven morts uns quants dies.

Dimarts passat, la Guàrdia Civil trobava els cadàvers d'un home i una dona en avançat estat de descomposició en un habitatge d'Osuna (Sevilla).

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que la troballa s'ha produït a l'habitatge. A falta de més dades, les autoritats han confirmat que les dues persones portaven morts uns quants dies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les víctimes mortals són un home i una dona de 55 i 45 anys respectivament. L'home, de nacionalitat espanyola, i la dona d'origen estranger. La parella, vivia a la localitat sevillana d'Osuna dos anys i treballaven en un polígon industrial als afores del municipi.

Efectius de bombers van ser els que van trobar els cossos al número 58 del carrer Mansilla, a Osuna, a prop de l'estació de ferrocarril del municipi sevillà, situat a la comarca de la Campiña.

L'entrada de l'habitatge està precintada i la Guàrdia Civil manté la vigilància a la porta.

Els cadàvers dels veïns d'Osuna feia uns quants dies que eren morts

Cap a les 14.15 hores, els bombers van ser avisats que una persona requeria els seus serveis per fer una obertura forçada de la porta de la casa. A l'interior s'hi han trobat la terrible escena.

Els cossos, que es van trobar a estades diferents de l'habitatge, podrien presentar signes de violència.

Un home gravant una porta precintada a Osuna, Sevilla.
Els cossos podrien presentar signes de violència | Telemadrid

Els cossos de les víctimes van ser aixecats poc abans de les 19.30 hores de dimarts passat, per ser traslladats a l'Institut de Medicina Legal de Sevilla. Allí, se'ls practicaran les corresponents autòpsies per aclarir les causes de la mort.

Un jutjat d'Osuna s'ha fet càrrec de la investigació.