Els Mossos d'Esquadra busquen una dona per agredir al propietari d'un bar

Tres Mossos ferits en un tiroteig a Barcelona

La policia catalana ha aconseguit detenir un dels implicats en els fets

Nou tiroteig a la ciutat de Barcelona. Un cotxe ha obert foc contra un grup de persones que eren al carrer al districte de Sant Martí.

Els fets van succeir aquest dijous, al voltant de les 18.50 hores de la tarda entre els carrers Alfons el Magnànim i Llull. Les persones que havien estat tirotejades, després que el vehicle fugís, van intentar seguir-lo, però va ser en va.

Tot i això, al cap d'uns minuts, el cotxe va tornar i va ser en aquell moment quan es va iniciar una cruïlla de trets entre el grup que era al carrer i els ocupants del vehicle.

Dispara, fuig i hi torna

Un cotxe va disparar aquest dijous a la tarda un grup de persones que eren al carrer al districte de Sant Martí de Barcelona.

En marxar aquest després del primer atac, en què va disparar tan sols dos trets perquè se li va encallar l'arma, els afectats van intentar seguir-lo amb un cotxe, però es va poder escapar. Malgrat tot, el vehicle va tornar al cap de poca estona i va repetir els mateixos fets, als quals el grup del carrer va respondre de la mateixa manera.

Tot i que el cotxe va obrir foc intencionadament contra el grup de persones que es trobava al carrer, cap d'elles ha resultat ferida a conseqüència dels trets.

Tres agents ferits

Els Mossos van rebre l'avís dels fets i es van desplaçar al lloc amb dues patrulles d'agents de paisà. Van aconseguir localitzar el vehicle que va iniciar la ràfega de trets després de fer un seguiment amb la placa de matrícula del cotxe.

Tot i això, el conductor, en veure's acorralat, va intentar fugir, moment en què va xocar contra els vehicles policials i els agents van sortir per arrestar-lo.

Com a conseqüència, un dels policies va intentar entrar des del seient del copilot, però va patir ferides lleus després de quedar-se enganxat per una cama amb la porta.

Dos agents més també van resultar ferits lleus quan van intentar entrar a través de la porta del conductor i que l'home els tanqués la porta en intentar escapar.

Finalment, la policia catalana ha aconseguit detenir un dels agressors en el moment que intentava fugir amb el cotxe. La investigació de la Unitat de Recerca de la comissaria de Sant Martí continua, de moment, oberta per poder aclarir els fets i localitzar altres possibles implicats en el succés d'aquest dijous a Barcelona.