Una llum del cotxe de policia, i al cercle, una foto de Danka pixelada

SUCCESSOS

Tràgic final per a Danka, la nena de 2 anys desapareguda quan jugava a Sèrbia

El cos de Danka encara no ha estat localitzat, encara que s'ha detingut dos presumptes culpables de la seva mort

El cas de Danka, la nena de 2 anys desapareguda a Sèrbia el 26 de març passat, ha tingut el pitjor desenllaç possible. Els pares van mantenir l'esperança de trobar-la amb vida fins al final. Tot i això, en les últimes hores l'associació SOS Desapareguts confirmava la seva mort.

Per mitjà d'una publicació a xarxes socials assenyalaven que "ens arriben terribles notícies. Hi ha dues persones detingudes per la seva desaparició i assassinat". Això sí, el cos encara no ha estat localitzat i els dos sospitosos no semblen disposats a col·laborar amb la justícia.

Danka està sent buscada "a diverses zones", han afegit. La notícia ja l'havia avançada unes hores abans el president de Sèrbia, Aleksandar Vucic. Va definir els dos presumptes culpables com uns "monstres".

Danka va morir atropellada

Danka va desaparèixer la tarda del 26 de març quan era en un parc en companyia de la seva mare. Se li va perdre la pista, sense que arribessin a tenir-ne més notícies en tot aquest temps.

Els informes policials revelen que la nena va morir atropellada per un vehicle. Els ocupants haurien agafat el cos de la nena i l'haurien abandonat en un altre lloc encara per descobrir. Els dos detinguts són treballadors d'una empresa de serveis públics local, explica Antena 3.

Tots dos van confessar que havien posat fi a la vida de Danka, encara que no van voler revelar el lloc on van ocultar el cadàver. En un primer moment havien dit que les restes de la menor van ser llançades a un abocador. No obstant això, aquesta hipòtesi no va acabar per convèncer els investigadors.

Tenen constància que van comptar amb l'ajuda de dos còmplices més per moure el cos de l'abocador a un altre punt desconegut. Aquests dos col·laboradors serien el germà i el pare d'un dels arrestats, acusats d'ajudar a desfer-se del cos de Danka.

Però es dona la circumstància que durant l'interrogatori el germà va morir d'un atac de cor. Les autoritats van explicar que va estar 48 hores sota custòdia policial. Tot i els esforços realitzats, no van poder fer res per salvar la seva vida i l'informe forense va dictaminar que la mort va ser per causes naturals.

Intensifiquen la cerca de Danka

Els agents continuen amb la investigació i centraran la recerca de Danka a les residències de familiars i amics dels sospitosos. Aquest assassinat ha provocat una gran consternació a Sèrbia, amb un gran seguiment mediàtic a diversos països d'Europa.

➡️ Successos

Més notícies: