Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut

SUCCESSOS

La prova estrella de la policia que fa tremolar Daniel Sancho: 'No ho recordo'

Daniel Sancho, entre l'espasa i la paret després de declarar 'no recordar' com va desmembrar el cos d'Edwin Arrieta

Tercera sessió d'un judici en què Daniel Sancho, acusat d'assassinar i esquarterar el cirurgià colombià Edwin Arrieta, podria veure complicar-se la situació. Una jornada per a Sancho que no està sent fàcil, ja que ha d'escoltar la declaració de dos agents que van fer la investigació.

Parlem d'aquells que van aconseguir que confessés haver matat Edwin Arrieta. Els últims dies, però, Sancho ho va capgirar i negava haver-lo matat, encara que sí esquarterat. Aquests policies que declaren avui van recuperar una part de les restes de la víctima a diverses ubicacions de l'illa de Koh Phangan.

Daniel Sancho viu un tercer dia de judici complicat: el dibuix que el pot enfonsar

Per exemple, el 3 d'agost van trobar una bossa amb la cintura de cirurgià colombià Edwim Arrieta i 24 hores després, la cuixa i el panxell esquerre. Dies més tard feien el mateix amb els braços i el cap. L'única cosa que no han pogut trobar encara ha estat el tors del cirurgià.

El motiu pel qual Daniel Sancho està tremolant no és cap altre que un dibuix que va fer de forma voluntària i fins i tot va acabar signant davant els agents tailandesos.

Daniel Sancho i un dibuix seu d'Edwin Arrieta
El dibuix que va fer Daniel Sancho en plena investigació | CASO ABIERTO

Un dibuix en què il·lustra la imatge del cos d'Edwin Arrieta amb l'objectiu d'"indicar la ubicació de les 17 parts del cos que vaig desmembrar", deia textualment Sancho.

A la policia no li encaixa aquest dibuix després del declarat per Daniel Sancho: 'No ho recordo'

Sobre com va esquarterar i en quantes parts el cadàver d'Edwin Arrieta, Sancho afirmava el segon dia de judici que "no recordo si el vaig desmembrar entre 17 i 20 parts. En unes vuit o nou bosses, però no recordo quins òrgans contenia cada bossa" . Uns dubtes que posen entre l'espasa i la paret el xef davant d'alguns agents.

Sancho va confessar que aquell dia estava "ple d'emocions, no em podia controlar". Cal recordar que Sancho, després d'esquarterar el cadàver del cirurgià, se'n va anar a comprar un caiac. I entrada la matinada, "va remar unes quatre o cinc vegades per llençar les parts del cos al mar".

A més, en aquesta segona jornada del judici contra Daniel Sancho, aquest va haver d'escoltar a la sala judicial la propietària de la botiga del caiac. Recordem que a aquesta dona li va pagar 1.000 dòlars per aquella embarcació.

➡️ Successos

Més notícies: