Imatge de la rau il·legal a Llagostera, a la comarca del Gironès

SUCCESSOS

Tensió en una nova rave il·legal amb més de 300 vehicles atrinxerats

Els Mossos d'Esquadra han tancat tots els accessos de la festa il·legal, que s'està celebrant a la província de Lleida

Aquest dissabte 9 de març a la nit, s'ha detectat una rave il·legal al municipi de Seròs, a la província de Lleida. D'aquesta manera, aquest matí de diumenge, els Mossos d'Esquadra han tancat l'accés a la festa, així ho ha informat El Caso.

Segons les primeres informacions, la festa continua en marxa i hi ha uns 300 vehicles. El mitjà esmentat anteriorment, assegura que el cos de la policia catalana està treballant per conèixer les intencions dels assistents de la rave. A més de saber fins quan tenen previst allargar-la.

Més de 300 cotxes en una rave il·legal

Els Mossos d'Esquadra treballen coordinats amb el Servei Català de Trànsit (SCT) i amb Seguretat Ciutadana per tallar els accessos de la rave. Fins ara, els agents dels Mossos d'Esquadra encara no han pogut accedir a l'interior de la festa.

Tot i això, després de veure el centenar de vehicles estacionats als accessos, 300, tot fa pensar que es tracta d'una festa multitudinària. A més, també està previst que les pròximes hores, els Mossos d'Esquadra despleguin equips d'ordre públic i la unitat de drons.

Imatge de les escombraries trobades a la rave il·legal de Llagostera
Els Mossos d'Esquadra han tallat tots els accessos. | ACN

Feia temps que no es vivia una rave d'aquesta envergadura

El cert és que a Catalunya és molt habitual que s'organitzin festes il·legals d'aquesta mena. Feia temps que no s'organitzava una rave d'aquesta envergadura. I és que aquest tipus de festes atrauen públic de diversos països d'Europa, especialment de França i d'Itàlia.

El Caso afirma que des dels Mossos es va demanar a les comissaries territorials investigar aquest tipus de festes per poder evitar la seva organització. Fins ara, no han sortit a la llum més detalls al respecte

El mes d'octubre passat, els Mossos d'Esquadra van localitzar una nova rave il·legal en un espai protegit de Llagostera, a la província de Girona. D'aquesta manera, els agents van establir controls als accessos de l'esdeveniment. En aquella ocasió, van comptabilitzar més de 500 assistents.

La festa es va celebrar sense cap permís del propietari de la finca. Tampoc no tenia autorització de l'Ajuntament ni de cap administració competent.

➡️ Successos

Més notícies: