Imatge de Rosa Peral, encausada pel crim de la Guàrdia Urbana, durant el documental 'Les Cintes de Rosa Peral'

Rosa Peral actualment: les fotos després del 'Crimen de la Guàrdia Urbana'

Des de la seva entrada a la presó el 2017, a Rosa Peral només se l'ha vist durant el judici i ara gràcies al documental 'Les cintes de Rosa Peral', de Netflix

Rosa Peral segueix a l'ull de l'huracà. No n'hi ha per menys. L'estrena a Netflix d''El cuerpo en llamas' ha provocat un efecte dòmino que acaba a l'exagent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. I sí, encara són molts dubtes els que planegen sobre el crim: què va passar realment aquella nit del 2017? quina versió és la fidedigna, Albert o Rosa Peral?

Són moltes les preguntes sense resposta. La veritat és que el cas ha passat factura als seus protagonistes. Rosa Peral i Albert López porten tancats a la presó des del 2017 ia tots dos els van caure penes de més de 20 anys.

Rosa Peral actualment: primera entrevista

Al documental de Netflix, 'Les cintes de Rosa Peral', hem pogut veure una cosa inèdita fins ara: Rosa Peral, actualment, a la presó.

Parlant pel clàssic telèfon de la presó, Rosa Peral explica a l'espectador la seva versió dels fets. Fins ara, no havíem pogut veure Rosa Peral a la presó i aquesta ha estat la primera vegada.

A simple vista, així mateix, es pot veure com Rosa Peral manté l'aspecte amb què va entrar a la presó. Curiosament, durant el documental en qüestió, es pot veure com Rosa Peral va canviant d'aspecte, ja que les entrevistes es van enregistrar en diferents dies. Així, doncs, crida l'atenció especialment els canvis de roba i de maquillatge que es van succeint al llarg de la cinta.

Rosa Peral, actualment: els seus FOTOS

 • Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez
 • Imatge de Rosa Peral, encausada pel crim de la Guàrdia Urbana, durant el documental 'Les Cintes de Rosa Peral'
 • Primer pla de Rosa Peral somrient
 • Rosa Peral, assassina de Pedro Rodríguez, vestida amb unifrome de la Guàrdia Urbana
 • Imatge de Rosa Peral detinguda amb els Mossos d'Esquadra
 • Imatge de Rosa Peral, autora del crim de la Guàrdia Urbana
 • Rosa Peral i Albert López, en un dinar de treball, dies després de matar Pedro Rodríguez
 • Rosa Peral i Pedro Rodríguez, somrients
 • Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana
 • 1/9
 • Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez

Rosa Peral i Albert López: versions contraposades

Rosa Peral segueix dient que va ser Albert qui va matar Pedro Rodríguez, i Albert López insisteix que va ser Rosa. Tots dos continuen contraposant versions. Versions que, ara, gràcies a 'El cuerpo en llamas' han tornat a la palestra.

Des que es va estrenar el 8 de setembre passat, la sèrie inspirada en el crim de la Guardia Urbana de Barcelona s'ha situat com el producte més vist de Netflix.

Primer pla de Rosa Peral somrient
Rosa Peral, just abans d'entrar a la presó | TV3

Així mateix, es dóna també el cas que TV3 i La Sexta, han aprofitat el boom de la sèrie els seus 'Crims' i 'Equip de Recerca'.