Foto del lloc de l'accident d'una parella d'anglesos a Llanes amb els serveis d'emergència a un costat de la carretera

Una parella mor en un accident en caure de la moto i ser atropellats

Tots dos motoristes, de nacionalitat anglesa, van morir a l'acte

Jornada tràgica en una transitada autovia asturiana al voltant del consell de Llanes. I tot després que una parella de motoristes anglesos hagi perdut la vida en un accident de trànsit aquest dilluns.

La dona, de 65 anys, i l'home, de 68, circulaven a la moto direcció Oviedo quan en una tarda plujosa i per causes desconegudes es van accidentar. Així, van bolcar a la meitat del vial al voltant del punt quilomètric 300.

Per desgràcia, tots dos van ser atropellats pels vehicles que circulaven darrere seu. Amb tot, van morir a l'acte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'accident va tenir lloc a prop de la sortida de l'autovia als pobles propers a la capital, Llanes, com són Balmori o Posada.

En qüestió de minuts, l'UVI mòbil s'ha desplaçat fins al lloc de l'accident i diversos efectius de la Guàrdia Civil i d'Emergències del principat d'Astúries han acudit sense demora.

Moren dos motoristes, de 65 i 68 anys, en un accident de trànsit a Llanes (Astúries)

El cas és que, malgrat els intents dels facultatius per salvar-los la vida, tan sols es va poder certificar la seva mort al voltant de les 18.00.

Membres d'una ambulància del DYA Navarra procedeix al trasllat d'un pacient a Pamplona (Navarra)
Dos motoristes perden la vida a Llanes després d'accidentar-se a la A-8 | Europa Press

Diverses trucades a Emergències indicaven que hi havia una motocicleta a la calçada i creien que dues persones havien mort. Així, es va confirmar en la trucada que una havia estat atropellada per un turisme i estava atrapada. Per si no n'hi hagués prou, el Cos de Bombers de Llanes i el Samu es van desplaçar cap al lloc de l'accident en pocs minuts.

El cos que havia quedat excarcerat sota un vehicle era el de la dona, parella de l'altre mort, de nacionalitat britànica. Finalment, van poder treure el cos gràcies als efectius de Bombers del Parc de Llanes.

Després de certificar la seva mort, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de totes les investigacions que permetin dilucidar com es va produir aquest fatal accident ahir a l'A-8 a prop de Llanes.

A les últimes hores, la mateixa A-8 ha vist com es registrava una col·lisió per abast d'un vehicle contra un camió. La persona que conduïa el vehicle va haver de ser ingressada a l'Hospital Grande Covián de Arriondas amb una forta contusió toràcica.

Per si no n'hi hagués prou, en el mateix consell asturià va tenir lloc un accident d'un ciclista que va quedar ferit a la zona de la platja de Torimbia. I aquest també va ser traslladat a l'Hospital d'Arriondas.