Muntatge amb una parella de Mossos d'Esquadra amb un cotxe patrulla i captura del vídeo d'una agressió al metro de Barcelona

SUCCESSOS

Presó per a Koudid Souheib, l'agressor de 10 dones al metro de Barcelona

La brutal agressió va tenir lloc aquest divendres 9 de febrer a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de la ciutat comtal

A la presó l'home que divendres passat va atacar brutalment una desena de dones al metro de Barcelona. Tal com ha anunciat El Caso, es tracta de Koudid Souheib, de 30 anys i d'origen magribí. Així, el detingut ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança.

El jutjat d'Instrucció número 32 de Barcelona ha enviat a la presó l'agressor d'una desena de dones. Els fets es van produir a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de la ciutat comtal. Tot i això, el magistrat ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança.

Koudid Souheib, l'agressor del metro de Barcelona

Els fets es van produir aquest divendres 9 de febrer. Quan el detingut va agredir brutalment una desena de dones que eren al lloc. Tal com s'ha publicat, Koudid Souheib tenia cinc antecedents i era conegut pels Mossos d'Esquadra.

Una de les dones, la que apareix al vídeo gravat per les càmeres de seguretat, es va emportar la pitjor part. I és que va rebre un fort cop al cap i va caure a terra, patint ferides d'una gravetat considerable. Anna Punsí també s'ha fet ressò de la informació a les seves xarxes socials.

"El jutjat d'Instrucció 32 de Barcelona envia a la presó Koudid Souheib. L'home que va agredir almenys 10 dones a l'estació del Camp de l'Arpa. La causa està oberta pels delictes de lesions i tracte degradant i els Mossos 'Esquadra demanen que les víctimes denunciïn".

La policia anima que les víctimes denunciïn

Tot i això, davant la gravetat dels fets, el cos de policia ha confirmat que tan sols una de les dones agredides ha presentat denúncia. D'aquesta manera, la policia anima la resta de víctimes que ho facin.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior, ha manifestat als micròfons de Catalunya Ràdio que veu delicte d'odi contra les dones en aquesta agressió. El conseller ha instat les víctimes a denunciar els fets. Argumentat que es tracta d'una "atrocitat" i que és "bo i necessari" que denunciïn.