Rosa Peral, amb el telèfon a l'orella, fent una entrevista

Paco, el pare de Rosa Peral, reapareix públicament i les seves paraules sorprenen

L'acusada trencarà el silenci aquest dimecres en una entrevista per a 'El matí de Catalunya Ràdio'

Onze dies són els que han passat des que es va estrenar 'El cuerpo en llamas'. La sèrie, inspirada en el conegut crim de la Guàrdia Urbana, torna a posar Rosa Peral a l'ull de l'huracà.

Aquest dimarts, després de mantenir-se al marge durant tot aquest temps, Francisco Peral, el pare de la Rosa, ha parlat amb 'El matí de Catalunya Ràdio'. En una breu conversa de 5 minuts amb Ricard Ustrell, ha assegurat que la sèrie dona una imatge irreal de la filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

"La posen com la dolenta sense haver fet res"

"Portem uns dies bastant intranquils per tot el que es torna a remoure contra i sobre la Rosa, però bé, intento portar-ho", ha començat dient a ser preguntat pel seu estat.

En aquesta línia, aquest dimarts, Ricard Ustrell no ha perdut l'oportunitat de preguntar-li per si ha vist la sèrie. "No, només n'he vist una part", ha indicat Francisco.

"No reconec per res la meva filla. La manera com la posen aquí no té res a veure. Només he vist un capítol i poc més, la casa on vivim tampoc s'assembla gens", ha detallat.

Rosa Peral, assassina de Pedro Rodríguez, vestida amb unifrome de la Guàrdia Urbana
Rosa Peral quan formava part del cos policial de la Guàrdia Urbana. | CCMA

En declaracions per al mateix mitjà, el pare de Rosa ha indicat que el preocupa la manera com exposen la seva filla. "Em preocupa per la manera com posen la meva filla i de la manera com en parlen. No parlen tot el que haurien de parlar de l'altra persona implicada", ha volgut denunciar.

"El posen com el noi bo de la pel·lícula i a ella com la dolenta, sense haver fet res", ha indicat referint-se a l'Albert. "Això és el que veig malament, però, d'altra banda, crec que l'enfocament està canviant. Abans la Rosa tenia tota la premsa en contra, ara, sembla que ja tenen dubtes", ha afegit.

"Tot són indicis. On és el que ella hagi pogut fer? No hi ha cap prova real", ha indicat. En declarar això, Ustrell no s'ha volgut discutir amb ell, però li ha recordat que hi ha sis proves que la determinen culpable.

"Està sent forta per les filles"

Després de ser preguntat per la sèrie, Ustrell ha volgut anar més enllà i li ha preguntat per l'estat de les filles de la Rosa. «Les filles de la Rosa estàn bé, les vaig tenint cada setmana un dia. Estan bé perquè també les vaig portant a veure la mare una vegada al mes»

"Ho faig per la meva filla i les meves netes", ha remarcat Francisco. Tot i això, ha aclarit que Rosa no pot jutjar la sèrie perquè no l'ha vist. "Ella està sent forta per les seves filles", ha indicat.

Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana
Rosa Peral i Pedro Rodríguez, la víctima. | ACN

Per concloure l'entrevista, el presentador li ha preguntat si, arran de l'estrena de la sèrie, ha rebut comentaris de mal gust. Francesc ha respost de manera clara i concisa. Ha assegurat que no.

"No, perquè la gent a mi em coneix i jo he tingut i tinc un bon tracte amb la gent. Conec moltíssima gent i, en aquest aspecte, a mi em respecten perquè saben que en el fons són molt bona persona, encara que amb la meva filla tinguin el dubte", ha indicat.

Rosa Peral parlarà demà des de la presó

En acabar l'entrevista, Francisco ha volgut donar les gràcies a la ràdio per fer-lo d'altaveu. "Gràcies per donar-me l'oportunitat de parlar a favor de la meva filla, seguirem lluitant", ha indicat a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Demà, dimecres 20 de setembre, serà el torn de la Rosa. L'acusada concedirà una entrevista a la ràdio pública. De moment, l'única que ha concedit des de l'estrena d''El cuerpo en llamas'.