Cartell de desaparició de tres nens a Saragossa
SUCCESSOS

Nuria, Sheyla i Manuel, els nens desapareguts a Saragossa: 'podria ser un segrest'

Les primeres hipòtesis apunten a un segrest per part dels pares

La Policia Nacional busca Núria, Sheyla i Manuel Hernández Medina, tres germans de 7,10 i 12 anys que van desaparèixer el 8 d'octubre. Pel que sembla, els tres germans van ser vistos per última vegada dissabte a la tarda durant les festes del Pilar a Saragossa.

Els menors, que es trobaven sota la tutela el Govern aragonès, podrien haver estat segrestats pels seus pares en una trobada programada amb ells. A les 23 hores els menors havien de ser tornats, però no ho van fer. Des de llavors res no se sap del parador de la família.

Segons informa Heraldo, a l'estiu del 2022 el Servei de Protecció de Menors de la DGA, li va retirar la custòdia dels tres germans. La Núria (7 anys), la Sheyla (12) i el Manuel (10), estaven acollits al domicili d'una tia quan van passar els fets.

El dissabte 7 d'octubre a la nit, la tia dels nens va ser la que va avisar la central del 091 en veure que els seus pares no havien tornat els nens a l'hora acordada.

Pot ser un segrest parental

De moment es desconeixen les causes per les quals el Servei de Protecció de Menors va retirar la custòdia als pares dels nens. Però ara els tècnics havien decidit que els pares podien mantenir un contacte amb els nens. Per això, van autoritzar que la família passés junta divendres passat.

Els pares, de 48 i 38 anys, havien de passar a buscar els nens a les 12.00 hores i tornar-los a les 23.00 hores. Tot i això, els progenitors es van personar al domicili dels menors a les 10.30 hores. Els pares es van emportar els nens sabent que els havien de tornar a la nit, però no ho van fer.

Per aquesta sèrie d'esdeveniments, la policia pensa que es tracta d'un segrest parental, ja que no han aconseguit trobar els pares dels nens.

Tot i que cap via de recerca està tancada, els esforços de la policia se centren ara a trobar els pares per trobar els tres nens.