Bombers a l'incendi d'un edifici a Vigo
SUCCESSOS

Moren tres nens i sa mare en un incendi: els veïns creuen que va ser provocat

nou persones més han resultat ferides per inhalació de fum, en un incendi que sospiten que va ser provocat

Quatre persones, tres menors, han mort i nou persones han resultat ferides per inhalació de fum en un incendi d'un edifici de Vigo.

Els fets apunten que cap a les quatre del matí es va declarar l'incendi al número 6 del carrer Alfonso X El Sabio, al barri d'As Travesas, segons ha informat Emergències Galícia.

Els veïns ferits per inhalació de fum van ser traslladats als hospitals de Povisa i Álvaro Cunqueiro. A més, segons Efe, diverses persones van ser ateses al lloc per psicòlegs especialitzats en emergències.

Al lloc dels fets es van traslladar efectius de bombers, la Policia Local i la Policia Nacional, així com Urxencias Sanitarias de Galicia-061.

Alguns dels veïns afectats asseguren que va ser intencionat. “Vam escoltar el gos bordar i vam anar al portal a veure què passava. El gos només borda si sent gent. Quan ens vam acostar hi havia fum i vam escoltar passos”.

A més, els veïns parlen d'incidències i incendis que s'han anat repetint els darrers anys. Els mateixos sospiten d'un veí que, asseguren, hauria plantat foc a la planta baixa uns dies abans, i van haver de desallotjar l'edifici.

La comissaria ha iniciat una investigació per aclarir els fets i saber quines han estat les causes de l'incendi d'aquest edifici on hi vivien trenta persones. La primera hipòtesi, que coincideix amb la dels veïns supervivents, apunta a un incendi provocat.

Ara, després de sufocar-se l'incendi cap a les set del matí, la Policia Científica analitzarà l'escenari a la recerca de proves.