Carrer Manuel Sanchis i Guarner, districte de Nou Barris
SUCCESSOS

Nou tiroteig al mig del carrer a Barcelona: el tercer en pocs dies

Els fets van tenir lloc el 15 de gener al migdia i es creu que hauria estat un enfrontament entre famílies d'ètnia gitana

Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla que va acabar a trets al districte de Nou Barris de Barcelona. Els fets van passar el migdia del 15 de gener al carrer Manuel Sanchis i Guarner, quan una discussió al carrer va acabar a trets i amb una dona ferida. Tot i això, la policia catalana intenta determinar si l'arma utilitzada seria una arma de foc o detonadora.

En arribar els agents al lloc dels fets ja no hi quedava ningú i tampoc no s'ha trobat rastres del tiroteig fins ara. En primera instància, Mossos d'Esquadra va interceptar un vehicle a la zona de l'aparcament de l'Heron City, a prop del lloc dels fets, pensant que eren els autors materials del tiroteig. Tot i això, després van confirmar que no eren ells i els van deixar marxar.

La policia ha posat en marxa un dispositiu per intentar caçar el cotxe blanc en el qual un dels dos grups que van participar en la baralla va utilitzar per escapar-se. La Unitat de Recerca de la comissaria de Nou Barris s'ha fet càrrec de la investigació. A hores d'ara, es desconeixen els motius darrere l'enfrontament, però fonts de la investigació asseguren que podria estar relacionat amb una baralla entre famílies enfrontades.

Altres casos

Tot i que per ara no s'han volgut donar dades oficials sobre els implicats, tot sembla indicar un enfrontament entre famílies d'ètnia gitana, cosa que no seria la primera ocasió. Ja va tenir lloc a Cap d'Any un apunyalament o el 27 de desembre un tiroteig entre bandes de la droga, tots dos casos al mateix districte de Nou Barris.

En el primer cas, va ser durant l'enfrontament a ganivetades entre dos homes en què tots dos van acabar ferits, un en estat molt greu i l'altre greu. En el segon cas, va ser un tiroteig en què cap persona va resultar ferida. La policia va emmarcar l'enfrontament a un conflicte entre grups criminals relacionats amb el narcotràfic.