Muntatge de fotos d'una agafada als 'bous al carrer'

Un nen de 16 anys, molt greu després de patir un accident a les festes de Calp

El jove va patir una agafada als 'bous al carrer'

Un jove de 16 anys va resultar ferit greu després de ser cornejat per un toro a la festivitat de bous al carrer a la localitat de Calp (Alacant).

A la segona nit de bous al carrer es va saldar amb aquest jove de 16 anys, ferit greu. Pel que sembla, el jove va patir diverses cornades, una al genoll i una altra al pit, a més va ser empès contra la tanca de seguretat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Davant d'aquesta situació i sense que el menor es pogués defensar, alguns participants van intentar allunyar el toro. En aconseguir-ho, van treure el jove del recorregut i el van portar fins als serveis d'emergència.

El noi va ser desplaçat fins a l'Hospital de Dénia, on el van operar d'urgència. Ara, és a l'UCI en estat de gravetat, però està estable encara que amb pronòstic reservat.

Hores abans, un altre home també va patir una agafada de toro i va caure d'esquena des d'una certa altura, encara que les ferides no van ser de gravetat.

Segona agafada de gravetat per bous al carrer a València.

Fa tot just un mes, la festivitat de bous al carrer es van saldar una víctima a Almàssera. El 15 de juliol, un toro va fugir del recorregut que havia de fer a Tavernes Blanques (València).

Segons informava Levante-EMT, l'animal es va escapar del recorregut després de trencar una barrera, que havia estat revisada abans de la cursa. El bou va fugir cap a la localitat veïna d'Almàssera.

El to que va sortir fugint del recorregut va envestir Josefina Ros, de 70 anys. Josefina, veïna d'Almàssera, que dirigia la parròquia vespertina de dissabte quan l'animal la va atropellar.

Josefina va ser traslladada a l'hospital Clínic de València en estat crític i amb pronòstic reservat. Lamentablement, deu dies després de la tràgica agafada, la dona va morir a causa de l'accident.

El fill de Josefina, també va haver de ser atès el dia de l'agafada, ja que li va donar un atac d'ansietat en assabentar-se del que havia passat a la seva mare.