Una ambulància arriba a la casa on una dona retinguda per un policia retirat, el 30 d'agost del 2023, a Alzira, València

Mor un jove de 19 anys després de ser apunyalat al mig del carrer

La policia investiga els fets per intentar localitzar el presumpte homicida

Dissabte passat, un jove de 19 anys va ser apunyalat de forma mortal al barri valencià d'Orriols. El noi va patir al coll una greu ferida per arma blanca que ha acabat amb la seva vida. La víctima es va veure implicada en una discussió, que va finalitzar en ganivetades al mig del carrer.

Després del que va passar, el presumpte agressor va fugir abans que arribessin els primers efectius policials. El cas l'investiga el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que intenta identificar l'autor de l'apunyalament. La víctima és de nacionalitat algeriana i té antecedents delictius a Espanya.

Logo Policía Nacional a un cotxe
La Policia Nacional s'està fent càrrec de la investigació | Policía Nacional, Twitter, @policia

Desenllaç d'una discussió

Dissabte passat, al voltant de les 16:30 de la tarda, una baralla sacsejava el barri valencià d'Orriols. A la cruïlla dels carrers Pare Viñas i Duque de Mandas, un grup de joves discutien de forma violenta sota la mirada dels vianants. En aquell moment, un dels implicats va patir un greu apunyalament al coll que el va deixar inconscient a terra.

Després d'això, la resta de participants van marxar ràpidament del lloc per no ser identificats. Els testimonis van alertar els serveis d'emergències, que van anar immediatament per atendre la víctima. Fins allà es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i Nacional, així com un equip sanitari del SAMU.

En arribar, els metges van trobar el jove a terra amb diverses ferides al cos, entre elles una molt greu al coll. El jove havia perdut molta sang i no tenia pols, per la qual cosa els especialistes van començar a fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar. Finalment, els sanitaris no van poder recuperar les seves constants, confirmant la seva mort al mateix lloc dels fets.

La policia científica va fer una inspecció a la zona i va examinar el cos de la víctima per a la recopilació de proves. Posteriorment, el cadàver va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per fer-li l'autòpsia corresponent. De moment, la investigació continua oberta en mans de la Policia Nacional de València, que treballa per identificar i aturar el presumpte homicida.