SUCCESSOS

Mor sobtadament la periodista Yolanda Alicia González

L'estimada periodista ha mort a causa d'una infecció

Dol en el periodisme basc després que hagi perdut la vida les últimes hores Yolanda Alicia González. L'accionista i directora de programació i informatius de Tele7, natural de Bilbao, va morir dilluns 26 de juny.

Yolanda ha mort després de no poder superar una infecció que hauria estat provocada per una paparra. El diari El Correo ha apuntat aquest fet com la causa que ha derivat en la mort d'una periodista de soca-rel com era Yolanda Alicia González.

Només produir-se la notícia, els seus companys de Tele7 li han dedicat un preciós comunicat en què recorden com de bona professional era. I sobretot, l'excel·lent companya que ha estat durant els anys que hi ha treballat.

Mor la periodista Yolanda Alicia González a causa d'una infecció d'una paparra

"Yoli, treballar amb tu colze a colze tots aquests anys ha estat un veritable honor. Has estat una més de nosaltres, treballant com la que més per aconseguir que un projecte de joventut. Una il·lusió que vas tirar endavant juntament amb 6 amics, avui en dia sigui un mitjà de comunicació de referència a la Margen Izquierda”, comença la missiva.

"La teva mort sobtada i prematura ens ha deixat un immens buit", lamentaven els seus companys de Tele7 en una nota més que emotiva.

Cal recordar que Yolanda Alicia va ser, juntament amb el seu marit, Javier Pikaza, i cinc membres més, una de les fundadors de Radio 7 als anys 80.

Parlem d'un mitjà de comunicació que després va passar a la televisió amb Tele7 i que va ser una referència a la Margen Izquierda i a la zona minera de Biscaia.

Dol al periodisme basc després de l'adéu de Yolanda Alicia

L'impacte que ha produït en els seus companys la pèrdua de Yolanda Alicia és tan gran que no podia més que reflectir-se en aquest comunicat en què mostren que apreciaven molt la periodista.

"Al llarg dels anys, ens has ensenyat sense donar lliçons a ningú, que no cal fer espectacle perquè la gent s'enganxi a la informació local. En un món d'estètica, tu ets i seràs sempre ètica", llisca el comunicat.

"Tu has demostrat que amb un somriure amable i sincer es pot preguntar qualsevol cosa sense necessitat de ser incisiu i feridor".

"Ens han ensenyat, encara que mai has necessitat dir-ho en veu alta, amb la teva absoluta senzillesa i humilitat, que el protagonista mai no és el periodista. Única a la teva espècie, Yolanda Alicia, mestra de periodistes i de persones", concloïa la carta homenatge.

➡️ Successos

Més notícies: